Fanoušci Papírového domu spekulují o tom, že Berlín žije. Dávejte pozor, co si přejete, říká jeho představitel

Foto: Netflix

Fanoušci Papírového domu (Money Heist / La Casa De Papel) jsou aktuálně nadšení z páté řady seriálu, která vyšla na Netflixu 3. září. Někteří z nich věří, že Berlín, který zemřel ve druhé řadě, je ve skutečnosti stále naživu. Jeho představitel Pedro Alonso k tomu měl co říct.

Berlín zemřel v 2. sérii seriálu. Obětoval svůj život, aby pomohl ostatním uniknout z královské mincovny po první loupeži. Nicméně se později vrátil ve formě flashbacků ve třetí, čtvrté i páté řadě. Navzdory tomu fanoušci stále doufají, že Berlín svou smrt jen předstíral a mohl by se vrátit v druhé polovině páté série, která bude na Netflixu v prosinci.

Když Pedro Alonso, představitel Berlína, tuto teorii fanoušků slyšel, varoval je, aby si dávali pozor na to, co si přejí. Ve videu na Instagramu Netflix India řekl: „Opatrně! Dávejte si pozor, na co se ptáte! Nic víc neřeknu. Člověk svá slova občas musí spolykat. O tom, že Berlín není mrtvý, se stále spekuluje, jenže já vám nemohu nic prozradit.“

V minulosti scénárista Papírového domu Javier Gómez Santander přiznal, že zabití Berlína litoval. V rozhovoru pro španělský magazín El Mundo řekl, že Berlínova smrt byla napsána nevratným způsobem.

„I postavy s tak negativním nábojem, jako měl Berlín, jsou nakonec nějak vykoupeny a lidé k nim chovají velkou náklonnost. Takže jsme ho pro další série dostali nějakým způsobem zpět. Jak jsme to mohli vzdát?“ vysvětlil. „Kdybychom věděli, že bude více sérií, hodně bychom přemýšleli o tom, že Berlína necháme zemřít. Ale prostě zemřel. Neexistuje způsob, jak ho oživit,“ dodal.

Ačkoli Berlín v současné časové ose seriálu nežije, je jasné, že se v druhé polovině páté řady objeví jeho syn Rafeal v podání Patricka Criada. Toho jsme už mohli vidět v první polovině, kde ho Berlín zaučuje. Fanoušci doufají, že právě on najde způsob, jak zachránit profesora a jeho tým ze španělské národní banky.

Zdroje: Instagram Netflix India, Hindustan Times, El Mundo

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.