Erotika a scény plné vášně: 5 seriálů plných sexu, kterými vás Netflix pobaví i nažhaví

Eva Lenská
Foto: Netflix

Koho nezajímá sex, tak ten většinou lže. Milostné scény ve filmech jsou velmi oblíbené a vzrušující. Někdy se diváci chtějí pobavit a brát sex s humorem, jindy dají přednost temným, ale zároveň žhavým příběhům. Proto jsme si pro vás připravili 5 erotikou nabitých seriálových tipů z nabídky Netflixu.

Deník gigola (Diary of a Gigolo)

Emanuel je společník, který vede luxusní život. Poté, co prožil dětství plné násilí a chudoby, naváže pouto s Minou, podnikatelkou, která ho vezme pod svá křídla a pomůže mu stát se vyhledávaným gigolem. Jeho osud se však změní, když mu Ana, jedna z jeho častých klientek, nabídne složitý úkol: svést její dceru Julii, aby posílil její sebevědomí. S Juliiným příchodem se Emanuel nečekaně zaplétá do milostného vztahu, což ho vede k pochybnostem o jeho životní dráze. Ana, sžíraná žárlivostí kvůli rostoucí lásce, kterou sama původně podporovala, vyhrožuje, že o něm dceři řekne celou pravdu, aby jejich románek ukončila. Emanuel, zaslepený vášní k Julii, nevidí nebezpečí, které ovlivní jeho nejistou budoucnost a s ní i kariéru gigola.

ČTĚTE TAKÉ: Provokativní, drzá a slizká telenovela pro náročné: Vztahovka nabitá erotikou a oceněná Zlatými glóby míří na Netflix

Sexuální výchova (Sex Education)

Skvělý seriál, v němž se bere sex s humorem, pojednává o středoškolském outsiderovi Otisovi, který se příliš nezajímá o sex, přestože je jeho matka sexuální terapeutkou. Jednoho dne se mu ale náhodou podaří poradit školnímu tyranovi, který se mu svěří se svými neúspěchy v oblasti sexu. Otis nakonec po naléhání své spolužačky Maeve, do níž je tajně zamilovaný, rozjede tajnou sexuální poradnu. V ní studentům radí, jak vyřešit sexuální problémy. Kromě toho je v této oblasti také vzdělává.

4. řada bude na Netflixu už 21. září

Posedlost, láska a závist (Obsession)

Nyní přichází na řadu příběh o klamu, prvních žhavých impulzech, zakázané touze a erotické posedlosti. Uznávaný londýnský chirurg William se pustí do vášnivého románku plného erotiky se svou nastávající snachou Annou, která je velmi přitažlivá. Ta je zasnoubená s jeho synem Martynem. Sice dělá i nemožné, aby dokázala udržet oba vtahy na uzdě, ale je nevyhnutelné, že pravda vyjde jednou najevo a někdo bude raněn. Mezitím se William ocitá v obsedantní spirále, o které jeho žena Ingrid nemá ani potuchy. Touha a posedlost hlavních postav může mít nakonec destruktivní následky pro celou rodinu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Představiteli Erica změnil seriál Sexuální výchova život. Před premiérou 4. řady promluvil o svých kostlivcích ve skříni

Žít jako zlatá rybka (Fishbowl Wives)

Sakura Hiraga, která žije v nejvyšším patře výškové budovy s výhledem na městskou část s tradiční atmosférou, se po nehodě provdá za majitele salonu krásy. Její život se zdá být okouzlující a všichni známí jí závidí. Když je však sama, srdce se jí naplní smutkem. Zpočátku svého chotě zbožňovala, ale nyní čelí ošklivým slovům a fyzickému napadání. Ačkoli ji manžel týrá a podvádí, není schopná jej opustit a nějak svou náročnou situaci řešit. Připadá si jako rybka v akváriu. Jednoho dne se ale díky zlaté rybce seznámí s mužem, který ji přijímá takovou, jaká je. Jde o lásku na jednu noc, nebo je to osud? Zajímavé je, že v domě je dalších pět žen, které jsou v podobné situaci jako ona. Jak si všechny poradí s nevěrou a svou sexualitou?

Sexify

Studentka Natalia se snaží vyvinout aplikaci nejen pro svůj diplomový projekt, ale také pro důležitou technologickou soutěž. Poté, co jí profesor sdělí, že její vyladěná aplikace pro optimalizaci spánku není dostatečně „sexy“, začne uvažovat o aplikaci zvané Sexify, která by měla ženám pomoci k dosažení orgasmu. Pak požádá o pomoc dvě další studentky Moniku a Paulinu. Společně se rozhodnou provést výzkum, díky kterému se dozvědí co nejvíce o ženském orgasmu a následně se pokusí vyvinout aplikaci, která ženám zajistí lepší sex. Samy se díky tomu mezitím dozvídají více o svých sexuálních identitách, intimitě a vlastních tělech.

NAPSALI JSME TAKÉ: Praha, jak ji neznáte. Netflix uvede dokument, který se podle diváků kvalitou rovná National Geographic

Zdroj: Netflix, what’s on netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.