Nic pro konzervy. Moderátoři v nové show na Netflixu zpovídají Tchajwance na téma sexu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Dva moderátoři z Jižní Koreje se v rámci talk show nazvané Práce jako každá jiná: Tchaj-wan (Risqué Business: Taiwan) vydají na zábavnou a průzkumnou cestu Tchaj-wanem, aby porozuměli tamní erotické kultuře a lidem, jejichž zaměstnání má co do činění se sexem.

Dalo by se říct, že práce v sexuálních službách je povolání jako každé jiné. Je to ale skutečně tak? Shin Dong Youp a Sung Si Kyung se této problematice podívají na zoubek a zjistí, kde je pravda. Jak se cítí a co si myslí lidé, kteří dělají v sex byznysu? Při jedinečné a objevné cestě Tchaj-wanem dvojice zkusí vyvrátit všechny předsudky a zprostředkovat upřímné rozhovory.

ČTĚTE TAKÉ: Kazmův film neodhalil podvod se Shopaholic Adel, ale vlastně je to škoda. První recenze další diváky zřejmě nenalákají

Foto: Netflix

Moderátorské duo bude otevřené a upřímné, nebude se bát ani vtípků a vtíravých otázek. Důkladně se přitom zaměří na intimní záležitosti všeho druhu, otázky na počet milenců nebo vztahů tak budou zcela normální. Také si například promluví se ženou, která léčí mužskou inkontinenci a zabývá se sexuálními dysfunkcemi. Všechny tyto intimnosti samozřejmě okoření humorem a nadhledem.

Diváci se můžou těšit na odhalení ohromujících příběhů, které vrhají nové světlo na fascinující krajinu sexuality. Tato talk show je určena pro odvážné a zvídavé duše, které se nebojí dosud neprobádaných oblastí a témat, která jsou i dnes často chápána jako tabu, především v Asii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: K-Drama frčí: 3 jihokorejské romantické novinky na Netflixu slibují cestování v čase i zlověstnou kletbu

Foto: Netflix

Pořad navíc vybízí k pochopení a vzdělávání v oblasti sexuální kultury a zároveň zahrnuje rozmanitost pohledů, které toto složité téma utvářejí. Zájemci by se tedy před sledováním měli připravit na cestu, která otevírá oči, zpochybňuje normy, podněcuje k diskusi a zanechává širší pohled na svět lidské intimity.

Talk show Práce jako každá jiná: Tchaj-wan se svými šesti epizodami, bude na Netflixu dostupná od 29. srpna.

Zdroje: Premiere date, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.