Jamie Lee Curtis si chce zahrát ve druhé řadě One Piece. Dokonce už ví i koho

Michaela Pašková
Foto: Allyson Riggs/A24

Druhá řada pirátského fantasy seriálu One Piece dostala od Netflixu oficiálně zelenou, a herecké hvězdy z celého světa tak zvažují svou účast na konkurzech. Americká hvězda Jamie Lee Curtis se hodlá ucházet o roli doktorky Kurehy a vypadá to, že showrunner je pro.

Samotný Eiichiro Oda prostřednictvím Den Den Mushiho přednesl oznámení o druhé řadě seriálu One Piece a prozradil, že by se v něm měla objevit postava Tony Tony Choppera, budoucího doktora Slamáků a milovníka cukrové vaty. Tímto jednoduchým prohlášením otevřel možnosti pro potenciální postavy. V závislosti na nových postavách začali fanoušci pirátského světa divoce diskutovat nad vhodným hereckým obsazením.

Největší ohlas u diváků vzbudilo možné obsazení Jamie Lee Curtis do role doktorky Kurehy. Herečka na Instragramu sdílela příspěvek, prostřednictvím kterého oznámila, že jakmile bude probíhající stávka v Hollywoodu spravedlivě ukončena, začne lobbovat za své obsazení. Reakce showrunnera Matta Owense hrané adaptace One Piece na sebe nenechala dlouho čekat.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Diváci se zamilovali do šíleného Buggyho z One Piece. Režisér se velmi snažil, aby nepůsobil směšně

Výkonný producent v komentářích vyjádřil své nadšení. Dokonce fanouškům prozradil, že to byl právě on, kdo herečce poslal fan art, jenž ve svém příspěvku použila a zachycuje ji jako Kurehu. Navíc naznačil, že herečka nebude muset za své obsazení ani příliš bojovat, protože jsou už nyní ochotni s ní po skončení stávky ihned začít jednat.

Mnohé fanoušky samozřejmě zajímá, jak oba tvůrce něco takového vůbec napadlo. Překvapivě za tím stojí sama Curtis, jež touhu po roli ukázala už dávno před premiérou první řady. Původně sice měla zájem o postavu Ďábelského dítěte neboli Nico Robin, ale protože se na ni cítila příliš stará, byla pro ni doktorka Kureha jasnou volbou.

PSALI JSME TAKÉ: Nový fantasy seriál Netflixu boří žebříčky sledovanosti. Jednotlivé díly stály více jak epizody Hry o trůny

Emily Rudd jako Nami, Mackenyu Arata jako Roronoa Zoro, Iñaki Godoy jako Monkey D. Luffy, Celeste Loots jako Kaya, Jacob Romero Gibson jako Usopp v první řadě hrané adaptace One Piece.
Foto: Netflix

Jelikož Oda potvrdil objevení Choppera v druhé řadě, fanoušci hlasitě souhlasí se zapojením Curtis v hrané adaptaci One Piece. Kureha je v pirátském světě Chopperovou adoptivní matkou, která se postarala o to, aby byl doktorem. Herečka Jamie Lee Curtis se zdá být skvělou volbou pro starší doktorku, která své pacienty léčí neobvyklým způsobem.


Zdroje: Instagram Jamie Lee Curtis, Deadline, Screen Rant

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.