Na Netflix míří první interaktivní romantická komedie. Koho si hlavní hrdinka vybere a jak to celé dopadne, určíte právě vy

Eva Lenská
Foto: Matt Grace/Netflix

Milujete romantické filmy, ale přáli byste si, abyste měli vliv na to, jak celý příběh dopadne? Hrdinka váhá mezi několika muži a vám se líbí přesně ten, který nakonec ostrouhá? Toho už se bát nemusíte, protože na Netflix přichází romantická komedie Vyber lásku (Choose Love), jejíž konec ovlivníte právě vy.

Zvuková inženýrka Cami (Laura Marano) má zdánlivě všechno. Miluje svou práci, má stálého přítele Paula (Scott Michael Foster) a čeká ji zářná budoucnost. Cítí však, že jí něco chybí, a tak na řadu přicházejí volby a dilemata. Možná lituje, že se vzdala pěvecké kariéry, o které vždycky snila. Co když se tak připravila o skvělou kariéru zpěvačky? A je vůbec Paul ten pravý muž, se kterým vstoupí do manželství a pořídí si rodinu?

ČTĚTE TAKÉ: Romantika ještě neumřela. Čechy okouzlil španělsko-řecký seriál plný kontroverzních témat, který má vtip i drajv

Co když je láskou jejího života Rex Galier (Avan Jogia), sexy britská rocková hvězda, která vejde do jejího studia a začne s ní flirtovat? Nebo je to Jack Menna (Jordi Webber), její první láska a zároveň idealistický světoběžník, který se vrací domů a je připraven oživit jejich mladickou vášeň? Jak si má mezi těmi třemi fešáky vybrat! To je přece strašlivě těžké.

Cami tak čelí celé řadě rozhodnutí, od zdánlivě nevinných až po některá závažná etická dilemata a diváci jí pomáhají rozhodnout, co přesně má dělat. Výsledek? Hromada možných dějových linií a konců, podle toho, co vyberete. Čtete správně, je to jen na vás. Tady rozhodujete vy!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Seznamovací show Láska je slepá jednomu z účastníků zničila život. Zažil psychické týrání a bojí se, že skončí na ulici

Interaktivní romantickou komedii mají na svědomí režisér Stuart McDonald, scenáristka Josann McGibbon a producenti Robyn Snyder, Deborah Evans, Mel Turner a Axel Paton.

Vybrat Cami toho pravého budete moci už 31. srpna. Prostřednictvím filmu Vyber lásku na Netflixu.

Zdroj: Tudum, What’s on netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.