Hvězda Stranger Things se stala novou tváří Armani. Na fotkách v rudé vypadá mladá herečka naprosto dokonale

Eva Lenská
Foto: Netflix

Mladá herečka Sadie Sink, jež zazářila v seriálu Stranger Things nebo v oscarovém snímku Velryba, se stala novou ambasadorkou značky Armani Beauty. Ačkoliv ji v kampaních na make-up a rtěnky uvidíme v celé kráse až na podzim, už dnes přinášíme malou ochutnávku. Půvabná rusovláska je v červeném prostě okouzlující.

Hvězda Stranger Things má snad dvě tváře! Fanoušci seriálu ji coby bohyni v červeném sáčku nepoznávají. Značka Armani Beauty si nemohla vybrat lépe. Sadie Sink má na to, aby oslovila celé generace žen a dívek. Je totiž plná vášně, miluje svobodu a zajímá se o udržitelnost v kosmetickém průmyslu.

Sadie je novou tváří a velvyslankyní kosmetické značky Armani Beauty a také si zahraje v nové reklamě propagující parfém Sí Intense. Objeví se po boku charismatické herečky Cate Blanchett.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězda Bridgertonových se utápěla v alkoholu. Neměl by být legální, hlásí po úspěšné terapii

Foto: Armani Beauty/Damon Baker 

„Sì je pro mě ztělesněním rozumu i citu. Vyzývá každou ženu, aby byla vášnivá, nespoutaná a nebála se být sama sebou. A právě to vidím v Sadie Sink, talentované mladé herečce, která se již v útlém věku rozhodla následovat svou vášeň pro film a herectví a díky svému odhodlání si splnila svůj sen,“ řekl o ní návrhář Giorgio Armani.

Sama herečka k tomu dodala, že ji těší tuto značku reprezentovat. „Sdílí mé pojetí přirozené a vnitřní krásy, díky které se cítím sebevědomá a silná. Produkty této značky používám na natáčení už dlouho, takže naše spolupráce je zcela přirozeným krokem,“ dodala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Diváci jsou naprosto zděšeni z nové reality show. Je zvrácená a může způsobit emocionální trauma, myslí si

Foto: Armani Beauty/Damon Baker 

Kromě toho přiznala, že by skrz tak všestrannou kosmetickou značku ráda navázala kontakt i s fanoušky, kteří jsou mladší než ona, a také pochválila Armaniho, že mu není lhostejná udržitelnost. Sadie prostě chce být i nadále inspirací a zároveň herečkou, která bude stále překvapovat něčím novým na plátnech a televizních obrazovkách i mimo ně.

Zdroje: Armani Beauty, Metro

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.