Nové tváře ve 3. řadě Bridgertonových nejsou úplně neznámé. Jeden z herců hrál například v seriálu Koruna

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Bridgertonových není nikdy dost a na 3. řadu s Penelope a Colinem se těší celá řada fanoušků romantiky. Kromě známých tváří se však v seriálu objeví i některé nové. Pojďme si tedy představit tři sympatické herce, kteří po boku těch hlavních ztvární vedlejší, leč i tak dosti výrazné postavy.

Třetí řada Bridgertonových (Bridgerton) bude určitě stejně vydařená jako předchozí dvě. Premiéry se dočkáme ještě letos a kromě hlavního páru nás čekají také intriky, drby, skandály a samozřejmě honosné plesy. O pohledné džentlmeny však nebude nouze. Přibydou hned tři.

Daniel Francis

Sympaťák z Londýna byl v dětství velmi stydlivý, ale přesto ho okouzlilo herectví. V 17 letech si ho všimla divadelní režisérka Sacha Wares, která ho obsadila do hry Bintou. Na divadelních prknech pak ztvárnil i Othella nebo Martina Luthera Kinga. Uživatelé Netflixu ho mohou znát ze seriálu Drž se blízko. Zahrál si ale také v seriálech Spojka a Sekerka. V Bridgertonových ztvární šarmantního Marcuse Andersona, který přitahuje pozornost místní smetánky, zejména dam.

ČTĚTE TAKÉ: Škola sebevědomí a hon na ženicha: Kniha a Netflix napovídají, co se bude dít ve 3. řadě seriálu Bridgertonovi

Sam Phillips

Pro Sama Phillipse nebudou Bridgertonovi prvním historickým seriálem na Netflixu. Zahrál si totiž už ve velmi oblíbené Koruně. Narodil se v Londýně v roce 1984 a jeho otcem je televizní režisér Nic Phillips. Také tento sympaťák hrál v divadle. Například ve hře Mnoho povyku pro nic. Kromě herectví podporuje výzkum léčby rakoviny, protože touto nemocí trpěl jeho otec. V Bridgertonových ztvární lorda Delbinga, který je svým způsobem geniální a kromě šlechtického titulu a bohatství má i velmi výstřední zájmy a koníčky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Opioidová krize ovládne Netflix: Seriál inspirovaný skutečností vypráví o droze, kterou lidé oslavovali, než je začala zabíjet

James Phoon

James má východoasijské i britské kořeny a kromě herectví se živí také dabováním videoher a animovaných filmů. Každopádně ho můžete znát například z mysteriózního seriálu Wreck. V Bridgertonových se nám představí jako Harryh Dankworth, mladý muž, kterému chybí vtip a inteligence, ale vynahrazuje to dobrým vzhledem.

NAPSALI JSME TAKÉ: V 7. řadě Cizinky chybí jedna erotická scéna z knihy. Podle producentky je tak odvážná, že v seriálu zkrátka být nemůže

Zdroj: IMDb, Hello!, ČSFD, Digital Spy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.