Nové tváře ve 3. řadě Bridgertonových nejsou úplně neznámé. Jeden z herců hrál například v seriálu Koruna

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Bridgertonových není nikdy dost a na 3. řadu s Penelope a Colinem se těší celá řada fanoušků romantiky. Kromě známých tváří se však v seriálu objeví i některé nové. Pojďme si tedy představit tři sympatické herce, kteří po boku těch hlavních ztvární vedlejší, leč i tak dosti výrazné postavy.

Třetí řada Bridgertonových (Bridgerton) bude určitě stejně vydařená jako předchozí dvě. Premiéry se dočkáme ještě letos a kromě hlavního páru nás čekají také intriky, drby, skandály a samozřejmě honosné plesy. O pohledné džentlmeny však nebude nouze. Přibydou hned tři.

Daniel Francis

Sympaťák z Londýna byl v dětství velmi stydlivý, ale přesto ho okouzlilo herectví. V 17 letech si ho všimla divadelní režisérka Sacha Wares, která ho obsadila do hry Bintou. Na divadelních prknech pak ztvárnil i Othella nebo Martina Luthera Kinga. Uživatelé Netflixu ho mohou znát ze seriálu Drž se blízko. Zahrál si ale také v seriálech Spojka a Sekerka. V Bridgertonových ztvární šarmantního Marcuse Andersona, který přitahuje pozornost místní smetánky, zejména dam.

ČTĚTE TAKÉ: Škola sebevědomí a hon na ženicha: Kniha a Netflix napovídají, co se bude dít ve 3. řadě seriálu Bridgertonovi

https://www.instagram.com/p/Bi4D4VwhJHg/?hl=cs

Sam Phillips

Pro Sama Phillipse nebudou Bridgertonovi prvním historickým seriálem na Netflixu. Zahrál si totiž už ve velmi oblíbené Koruně. Narodil se v Londýně v roce 1984 a jeho otcem je televizní režisér Nic Phillips. Také tento sympaťák hrál v divadle. Například ve hře Mnoho povyku pro nic. Kromě herectví podporuje výzkum léčby rakoviny, protože touto nemocí trpěl jeho otec. V Bridgertonových ztvární lorda Delbinga, který je svým způsobem geniální a kromě šlechtického titulu a bohatství má i velmi výstřední zájmy a koníčky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Opioidová krize ovládne Netflix: Seriál inspirovaný skutečností vypráví o droze, kterou lidé oslavovali, než je začala zabíjet

James Phoon

James má východoasijské i britské kořeny a kromě herectví se živí také dabováním videoher a animovaných filmů. Každopádně ho můžete znát například z mysteriózního seriálu Wreck. V Bridgertonových se nám představí jako Harryh Dankworth, mladý muž, kterému chybí vtip a inteligence, ale vynahrazuje to dobrým vzhledem.

NAPSALI JSME TAKÉ: V 7. řadě Cizinky chybí jedna erotická scéna z knihy. Podle producentky je tak odvážná, že v seriálu zkrátka být nemůže

Zdroj: IMDb, Hello!, ČSFD, Digital Spy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.