V 7. řadě Cizinky chybí jedna erotická scéna z knihy. Podle producentky je tak odvážná, že v seriálu zkrátka být nemůže

Eva Lenská
Foto: Foto: Robert Wilson/Starz

Oblíbený seriál Cizinka (Outlander) je plný nejen dobrodružství, bitev a nebezpečných situací. Diváci si spolu s hrdiny užívají i romantické a milostné scény. Erotika je v knižní předloze popsána otevřeně a bez zábran a seriál v tomto ohledu za knihou nezaostává. Nicméně jedna erotická scéna v něm bude chybět a producentka přiznala proč.

První část 7. série Cizinky měla nedávno premiéru na Netflixu. Pokud jste se těšili na intimní scény mezi Jamiem (Sam Heughan) a Claire (Caitríona Balfe), připravte se na to, že jedna bude chybět. Nachází se v knize Paměť kostí, ale ze seriálové adaptace byla vyškrtnuta. Z jakého důvodu?

Scéna se odehrává v zahradě ve chvíli, kdy manžele přepadnou lechtivé myšlenky. Překvapivě se však rozhodnou, že nebudou mít klasický sex, ale raději se budou jeden před druhým sami uspokojovat. Výkonná producentka Maril Davis fanouškům Cizinky řekla, že by neměli očekávat, že něco tak odvážného v seriálu uvidí.

ČTĚTE TAKÉ: 8. řada seriálu Cizinka má být poslední, ale producentka by ráda natáčela dál. Problémem je knižní série

Foto: Starz / Sony Pictures Home Entertainment

Poté přiznala: „Víte, já mám knihy ráda, ale bylo těžké si představit, že by se zrovna tato scéna mohla odehrát na obrazovce. Když se podíváte na naše natáčecí místa, tak to prostě nepřipadalo v úvahu. Nebylo to možné.“ Z jejích slov vyplývá, že prostě neexistoval žádný schůdný způsob, jak tuto erotickou scénu vkusně natočit a zároveň zachovat důstojnost obou herců.

Intimní scéna v zahradě sice bude chybět, ale sedmá řada přinese spoustu jiných zajímavých scén. Davis dodala: „Jelikož jsme si mysleli, že tohle je možná naše poslední řada, snažili jsme se do ní nacpat co nejvíc věcí. Jsem vlastně docela ohromená prací scenáristů, protože to působí plynule.“

Sedmá řada Cizinky měla na Netflixu premiéru 17. června, ale bohužel chyběly české titulky, což fanoušky dost znepokojovalo. Nyní jsou s českými titulky dostupné dvě epizody.

Zdroj: Netflix, Radiotimes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.