Novodobé Gilmorky se vrací. Podle traileru to bude pořádné drama

Foto: Netflix

Seriál, který je od začátku přirovnáván k druhým Gilmorovým děvčatům, se vrací zpátky. V první sérii Ginny a Georgia ukázaly, že mají spoustu tajemství a pár kostlivců se skříni. Nyní Netflix vydal trailer ke druhé řadě.

Seriál Ginny a Giorgia se stal loni hitem Netflixu nejen u nás. Mnoho lidí tento seriál přirovnává k legendárním Gilmorovým děvčatům, ale ve skutečnosti je tu jen malá podobnost. Velmi mladá svobodná matka a dospívající dcera mají vztah spíše jako sestry a společně začínají novou kapitolu života v malém městě, kde se zná každý s každým. A to je k podobnosti asi tak vše.

Seriál Ginny a Giorgia je spíše hybridem dvou odlišných stylů. Patnáctiletá puberťačka Ginny (Antonia Gentry) začíná svůj sexuální život, prožívá svou první lásku, hledá svou identitu (její matka je běloška a otec černoch), řeší spory s matkou a snaží se zapadnout mezi své vrstevníky.

Giorgia (Brianne Howey) je mladá, sebevědomá svobodná matka, jejíž bohatý manžel na začátku seriálu umírá za poněkud podivných okolností. V průběhu seriálu zjišťujeme, jak drsné mládí Giorgia zažila. Nevlastní otec ji zneužíval a bil, a tak ve čtrnácti utekla z domova. Život ji naučil především schopnosti přežít. Sama se postavila na nohy a dělá vše proto, aby obě její děti nikdy neokusily to, co musela zažít sama. A postupně se otevírá její skříň plná kostlivců. Od Lorelai Gilmorové se tato postava liší skutečně v mnoha směrech.

Foto: Netflix

Pozor, následující text obsahuje spoilery!

Nyní se Ginny a Georgia vrací s druhou řadou. První řada skončila tím, že se Ginny a její malý bratr rozhodli utéct poté, co Ginny zjistila, že Georgia otrávila jejich nevlastního otce. V upoutávce ke druhé řadě se však Georgia a její děti objevují pod jednou střechou ve Wellsbury.

Ginny se snaží žít s tajemstvím své matky, a přitom se chovat normálně, což se ukazuje jako dost obtížné a napětí mezi nimi stoupá. Musí se vypořádat se skutečností, že Georgia nejen zabíjela, ale zabíjela, aby ji ochránila.

Na druhé straně chce Georgia, aby minulost zůstala minulostí, koneckonců plánuje svatbu! Na konci upoutávky pak ale Georgu vidíme, jak nabíjí zbraň a míří s ní.

Druhá řada oblíbeného komediálního dramatu s Brianne Howey a Antonií Gentryovou v hlavních rolích má premiéru 5. ledna.

Zdroje: Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.