Oblíbený zloděj se vrací zpátky do Paříže. Trailer ke 3. řadě seriálu Lupin vypadá jako z Matrixu

Michaela Pašková
Foto: Emmanuel Guimier

Streamovací gigant konečně na plné obrátky láká na třetí řadu úspěšného seriálu Lupin. Po měsících nejistoty víme nejen to, kdy nové díly uvidíme, ale také co zloděje gentlemana čeká. Procházka růžovým sadem to rozhodně nebude. Assane Diop se po měsících skrývání vrátí do Paříže, kde na něj číhá ještě větší nebezpečí.

Zloděj gentleman a mistr převleků prahnoucí po pomstě se poprvé na Netflixu objevil v roce 2021. Několik měsíců po první řadě se francouzský thriller Lupin, jehož autorem je George Kay, vrátil s druhou řadou a k radosti všech platforma natočila i další pokračování. Jelikož tvorba třetí řady trvala produkci necelé dva roky, očekávání všech jsou velmi vysoká.

Podle George Kaye se diváci můžou těšit na spoustu nových, ale i dobře známých postav „Nesoustředíme se tolik na Assaneho zesnulého otce, i když pro něj navždy zůstane důležitou emocionální berličkou. Pokračování je zejména o jiných věcech a není tolik zaměřené na Pellegriniho,“ uvedl v rozhovoru pro deník Metro.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejočekávanější seriálový projekt Netflixu pro rok 2024 Avatar: Legenda o Aangovi má první fotky i upoutávku

Zveřejněný exkluzivní klip naznačuje, že přestože se Assane musí skrývat a žít bez svých milovaných, nedokáže se dále dívat na to, jak jeho rodina trpí. Vstříc nebezpečí se proto vrací přímo do Paříže. Jakmile to zjišťuje francouzská policie, pouští se do jeho pronásledování. V určitém bodě klip působí, že se snad díváte na nově zpracovanou scénu z Matrixu, protože Assane, stejně jako v minulosti Neo, prchá po střechách domů a skáče z jedné budovy na druhou.

Nevrací se ovšem do Paříže pouze aby své milované ochránil, ale hodlá jim také předložit šílený návrh. Pro nejhledanějšího muže Francie totiž společný úprk z francouzské metropole a nový život na jiném místě nezní úplně nemožně.

Foto: Netflix

Příběh seriálu Lupin začíná krádeží diamantového náhrdelníku, jenž původně patřil Marii Antoinettě a následně byl ve vlastnictví rodiny Pellegriniů. Assane Diop se v honbě za pomstou inspiruje činy známého literárního hrdiny a zloděje Arsène Lupina. Jelikož byl z krádeže náhrdelníku před několika lety obviněn právě otec hlavního hrdiny, rozhodne se Assane ukrást a odhalit rodinu Pellegriniů.

PSALI JSME: TOP 20 nejsledovanějších seriálů na Netflixu. Těžko dosažitelný vrchol lidé dohromady sledovali 188 let

V druhé řadě seriálu stojí Assane za zatčením zkorumpovaného policisty Dumonta, ale do značné míry stále zůstává v hledáčku policie. Závěr druhé řady přichází s poněkud otevřeným koncem, jelikož hrdina opouští Paříž. Než se však dá na útěk po řece Seině, loučí se se členy své rodiny. Slibuje jim, že ať už bude kdekoliv, bude je bedlivě sledovat.

Třetí řada thrilleru Lupin bude na Netflixu od 5. října

Zdroje: Screen Rant, What´s on Netflix, Metro

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.