Scénář plný šokujících momentů: Mohla jsem dělat ty nejnechutnější a nejgrotesknější věci, říká Salma Hayek o své roli v Black Mirror

Foto: Nick Wall/Netflix

Na Netflix právě dorazila šestá řada nejoblíbenějšího sci-fi seriálu Netflixu, kterým není žádný jiný než Black Mirror (Černé zrcadlo). V první z pěti epizod si zahrála také 56letá herečka Salma Hayek, která si nebyla jistá, zda roli vlastně vůbec přijmout.

Šestá série Black Mirror, na kterou příznivci tohoto sci-fi čekali celé čtyři roky, měla premiéru ve čtvrtek 15. června. Mezi největší hvězdy této řady patří Aaron Paul, kterého mnozí znají ze seriálu Perníkový táta (Breaking Bad), nebo Salmy Hayek Pinault známá filmy jako Desperado nebo Frida.

Právě Salma ze začátku čelila mnoha obavám a nebyla si jistá, zda se projektů vůbec účastnit. Nakonec však byla nadšená. „Bylo to absurdní a hodně zábavné. Je to jedinečná příležitost zahrát si interpretaci sebe sama,“ řekla dle Daily Mailu.

ČTĚTE TAKÉ: Tři roky si ho nikdo nevšímal, teď je dystopické sci-fi hitem Netflixu. Je jako X-meni na druhé straně zákona

Foto: Ana Blumekron/Netflix

„Je to, jako bych si vytvořila alter ego, kde bych mohla dělat ty nejnechutnější, nejgrotesknější věci, které byste v reálném životě nikdy neudělali… a měla jsem k tomu navíc povolení. Bylo to neskutečné a myslím, že s takovým konceptem mohla přijít jen mysl Charlieho Brookera,“ podělila se o své dojmy. Podle jejích slov byl scénář plný šokujících momentů.

V seriálu Salma hraje průměrnou, neslavnou verzi sebe sama, která hraje v televizním seriálu ženu jménem Joan, která na globální streamovací platformě připomínající Netflix objeví adaptaci svého života. Její epizoda se jmenuje stejně jako tento pořad, Joan je hrozná.

TAKÉ JSME PSALI: Tvůrce nejlepšího sci-fi Netflixu k napsání jedné epizody použil ChatGPT. Výsledek se nedá popsat slušnými slovy

Zdroje: DailyMail, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.