Nejlepší sci-fi Netflixu dorazí už příští týden. Trailer ukazuje 5 znepokojivých příběhů, 5 nových nočních můr

Foto: Nick Wall/Netflix

Je to tady! Už 15. června na Netflix dorazí šestá řada nejlepšího seriálu platformy – Black Mirror! S vydáním prvního teaseru stremovací gigant lákal na to, že nové díly budou nejnepředvídatelnější, nejsvéráznější a nejpřekvapivější.

Antologická série oceněná cenou Emmy diváky v pěti sériích zavedla na ty nejznepokojivější cesty, ale nejnovější řada má být tou zatím nejnepředvídatelnější. S pěti zbrusu novými epizodami tvůrce Charlie Brooker doufá, že posune sérii na zcela novou úroveň.

15. června na Netflix dorazí nová řada Black Mirror, na kterou fanoušci čekali dlouhé roky. Poslední vyšla v roce 2019. Nyní Netflix k 6. řadě konečně vydal také plnohodnotný trailer. Poslední série bude mít 5 dílů a svým rozsahem bude více filmová – každý díl bude považován za samostatný 60minutový film.

ČTĚTE TAKÉ: 5 filmů, kterými si můžete zkrátit čekání na další díly seriálového hitu The Last of Us

Nejnovější trailer poutá na pět stresujících příběhů, pět nových nočních můr. Začíná příběhem ženy, která při procházení streamovací služby připomínající Netflix i se slavným zvukem „tudum“ šokujícím způsobem objeví televizní adaptaci svého vlastního života. V seriálu Joan je hrozná ji ale ztvárnila Salma Hayek, takže alespoň nějaká výhra.

Následuje Loch Henry. V této epizodě cestuje mladý pár do ospalého skotského města, aby začal pracovat na dokumentu o přírodě, ale nakonec je více přitahuje místní příběh o šokujících událostech z minulosti.

Beyond The Sea s Aaronem Paulem v hlavní roli se dva muži na nebezpečné high-tech misi potýkají s následky nepředstavitelné tragédie. Příběh se odehrává v alternativním roce 1969.

Mazey Dayová je ustaraná hvězdička se špatným svědomím, které ji hryže od doby, co ujela od nehody. Pronásledují ji navíc invazivní paparazzi, kteří její fotky dokážou náležitě zpeněžit. A nakonec je tu epizoda Démon 79 odehrávající se v severní Anglii v roce 1979, kde je pokorné prodejní asistentce řečeno, že musí spáchat hrozné činy, aby zabránila katastrofě.

TAKÉ JSME PSALI: Oběti pozdravil a hezky poprosil, pak je střelil do hlavy. Španělský sériový vrah po sobě zanechával mrtvoly a karty

Zdroje: Trailer, Tudum, Vulture

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.