Adaptace kontroverzní polské počítačové hry dorazí na Netflix. V seriálu Cyberpunk: Edgerunners se vydáme do Night City

Petr Stoško
Foto: Netflix

Před osmnácti měsíci vyšla jedna z nejočekávanějších her všech dob Cyberpunk 2077, která měla rozmetat zavedené pořádky ve světě videoher. Animovaný seriál z tohoto cyberpunkového světa dorazí na Netflix už v září.

První oznámení o seriálu proběhlo už v roce 2020, ale až v posledních dnech jsme mohli vidět krátký teaser, odhalující celkovou stylizaci seriálu. Seriál bude oficiálním spin-offem, který bude využívat známý svět populární videohry, a to město Night City. Můžeme se těšit na známé korporace Kiroshi nebo Arasakawa, na zvrácený gang Maelstrom nebo na podivuhodný svět plný kybernetických implantátů nejrůznějších částí těla.

Příběh se bude točit kolem mladého muže, Street Kida, který je posedlý kybernetickým vylepšováním těl a snaží se přežít v drsném městě budoucnosti. Okolnosti ho však svedou na nebezpečnou cestu a stane se Edgerunnerem, neboli žoldákem a psancem, jenž stojí na kraji společnosti. Night City se nikým nepáře a přežijí jen ti nejsilnější. Zvlášť ve světě žoldáků, kde číhá smrt na každém kroku.

Anime má na svědomí Studio Trigger, které má za sebou několik povedených seriálů, jako třeba Kill la Kill, Sci-fi film Sakasama no Patema nebo oblíbené Little Witch Academia. Ještě se přesně neví kolik dílů bude seriál mít, ale jisté je, že se opět vrátíme do hráčům známého Night City, oplývajícího futuristickou atmosférou.

Zdroj: Whats On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.