Z Netflixu brzy zmizí další velice úspěšný seriál. Jestli ho chcete vidět, měli byste si pospíšit

Michaela Pašková
Foto: MGM Television

Fantasy seriál Vlčí mládě (Teen Wolf), jehož první epizoda spatřila světlo světa už v roce 2011, definitivně zmizí z Netflixu. Všem šesti řadám odtikávají na streamovací platformě poslední hodiny, a nezapomenutelné duo Scott McCall a Stiles Stilinski se tak pomalu loučí.

Seriál Vlčí mládě patří bezesporu mezi populární kousky. Stejně jako Upíří deníky nebo Pravou krev ho po letech stále sledují zástupy diváků. A není se ani čemu divit. Tvůrci na stříbrném podnose naservírovali příběh plný akce, napětí, humorných situací a Stilesových hlášek, které prostě jen tak neomrzí. Vlkodlaci, banshee, kanima, kojodlak a kitsune jsou pouze malým výčtem nadpřirozených bytostí, které žijí v Beacon Hills.

Příběh začal tím, že Scotta pokousal vlkodlak. Rázem se tak z přehlíženého středoškoláka, který neustále potřeboval svůj inhalátor, stal hvězdný sportovec a magnet na holky. Dalo by se říct, že jeho věrný společník Stiles mu z velké části propůjčoval mozek. Jednoduše řečeno, Scott měl svaly a Stiles vysokou inteligenci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V pokračování fantasy seriálu Sandman se představí nové postavy a možná nastave věčné utrpení

Společně kamarádské duo přicházelo na kloub tomu, co obnáší být vlkodlakem. Mezitím dospívající kluci utvářeli silná přátelství a bojovali proti nepřátelům. Trable s láskou se jim samozřejmě také nevyhnuly.

Postavy ztvárnili Tyler Posey, Dylan O’Brien, Crystal Reed, Holland Roden, Tyler Hoechlin, Colton Haynes, Ian Bohen, Arden Cho, Shelley Hennig, Linden Ashby, Melissa Ponzio, JR Bourne, Ryan Kelley, Daniel Sharman a Seth Gilliam.

Seriál opouští Netflix, protože práva na jeho vysílání nebyla obnovena. Vlčí mládě měl Netflix zapůjčené na pevně stanovenou dobu, která nyní vypršela. Streamovacímu gigantovi se bohužel nepodařilo získat práva ani na nedávný film Teen Wolf: The Movie, který byl uveden exkluzivně na Paramount+. Není tedy žádným překvapením, že seriál z Netflixu definitivně zmizí.

Všech šest řad bude na Netflixu naposledy dostupných 31. května.

Foto: MGM Television

Zdroje: Netflix, What´s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.