Jonathan Bailey promluvil o erotických scénách ve 2. řadě Bridgertonových. Seriál má díky nim speciální přezdívku

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Premiéra druhé řady seriálu Bridgertonovi se blíží a jak víme z minula, můžeme se těšit jak na romantiku, tak i na spoustu erotických scén. Pojďme se podívat, co si o sexuálních scénách v pokračování série myslí Jonathan Bailey a Simone Ashley.

Všichni víme, že v seriálu Bridgertonovi se objevují mimořádně pikantní scény. Ne nadarmo si herec Ashton Kutcher myslel, že se jeho manželka Mila Kunis dívá na porno, když ji přistihl při sledování první série. To ale neznamená, že by tvůrci nad erotickými scénami v seriálu nepřemýšleli a zařazovali je do děje bez zábran a nějakého smysluplnějšího důvodu. Rozhodně mají svůj účel.

Jonathan Bailey v rozhovoru pro Entertainment Weekly řekl, že se milostné scény ve druhé řadě budou soustředit spíše na ženský pohled a dodal: „Ženský pohled na sex je velmi důležitý, protože existuje mnoho způsobů, jak lidé komunikují prostřednictvím sexu, a co sex znamená, a co vaše tělo znamená pro někoho jiného. Je důležité, aby existovala inverze sexuality a toho, jak jsou lidé využíváni ve vyprávění o sexu.”

Herec také prozradil, jakou si seriál vysloužil přezdívku. Říká se mu Bonkerton”. Podíváte-li se do slovníku, co znamená anglické slovo bonk, bude vám jasné proč. Je to velmi vulgární výraz pro erotické aktivity.

Daphne Bridgertonová z první řady byla v otázce sexu dost naivní, ale postava Kate je zcela jiná. Simone Ashley prozradila: „Hluboko uvnitř je znát, co Kate chce. To se mi na seriálech jako Bridgertonovi a Sexuální výchova líbí. Možná se dotýkají lehce tabuizovaných témat, ale ty postavy vědí, co chtějí.”

Druhé řady Bridgertonových se dočkáme již brzy. Netfix nám ji přinese 25. března.

Zdroje: nypost, entertainment weekly

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.