9 filmů a seriálů, které můžete od května sledovat na Netflixu. Dorazí očekávané postapokalyptické sci-fi i drsná Jennifer Lopez

Foto: Kim Jin-young/Netflix

Netflix si pro své diváky na květen připravil spoustu zajímavých novinek. Opět vydal pravidelný video-přehled, ve kterém ukazuje malou ochutnávku z toho, co jeho diváky tento měsíc čeká. Některé tituly rozhodně stojí za pozornost.

Už od 4. května se mohou radovat příznivci Bridgertonových, protože na Netflix dorazila další love story z regentské éry Anglie – Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových. Tentokrát se přeneseme o pár dekád zpět a podíváme se na románek královny Šarloty.

Další týden, konkrétně 11. května, se stále ponese v královském duchu, protože dorazí také další řada norského romantického seriálu Royalteen, tentokrát se zaměří na Princeznu Margareth. Den na to budou následovat dva velice očekávané filmy tohoto měsíce. Rytíř v černém nás zanese do postapokalyptické Jižní Koreje, kde je tím nejcennějším na zemi kyslík. Stejný den se Jennifer Lopez ve filmu Matka převtělí do nemilosrdné vražedkyně, která se snaží zachránit svou dceru a neváhá jít přes mrtvoly.

Fanoušky reality show možná nadchne 7. řada show Queer Tým, která dorazí taktéž 12. května. Po víkendu, 16. května, pak dorazí dokument Anna Nicole Smith: Neznáte mě. Ženu, kterou většina viděla jako stereotypní sexsymbol devadesátkové popkultury, nyní vykreslila režisérka Ursula Macfarlane v novém světle.

O dva dny později, 18. května, na Netflix dorazí romantický seriál XO, Kitty, který bude sledovat příběh samozvané odbornice na lásku Kitty Covey. Pět let po premiéře prvního filmu Všem klukům, které jsem milovala se Netflix vrací k příběhu jedné z postav. Získá si nejmladší ze sester srdce diváků stejně rychle jako samotný děj oblíbeného snímku?

V pátek 19. května srdce zaplesá fanouškům oblíbené reality show Makléři z Hollywoodu, která bude mít už 6. řadu. Další reality show pak přijde 24. května. Ultimátum: Queer láska bude po dobu osmi týdnů sledujte páry žen a nebinárních osob, které se ocitají v kritickém bodě svého vztahu, z nichž jeden je připraven na manželství a druhý ne.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.