Drsnější než kdy předtím: Jennifer Lopez ohromuje v upoutávce k novému akčnímu thrilleru jako nemilosrdná vražedkyně

Foto: Doane Gregory/Netflix © 2023

Netflix konečně vydal trailer k akčnímu thrilleru MATKA (The Mother), v němž si hlavní roli zahrála herečka a popová diva Jennifer Lopez. Ta hraje nemilosrdnou atentátnici, která se snaží za každou cenu zachránit svou dceru.

Jennifer Lopez hraje nemilosrdnou atentátnici, která byla před lety nucena vzdát se své dcery, když byla na útěku před svými nepřáteli. Roky se skrývala v aljašské divočině, ale když je ohrožen život jejího dítěte, rozhodne se opustit svůj úkryt, aby ho ochránila.

„Jsem zabiják, ale jsem taky matka. A klidně za ni položím život,“ říká Lopez v prvním oficiálním traileru plném výbuchů, zbraní a bitek, který Netflix zveřejnil i s datem premiéry. Film, který režírovala Niki Caro, vyjde 12. května, dva dny před Dnem matek.  

TAKÉ JSME PSALI: Na Netflix míří akční sci-fi, které nás zavede do dystopické budoucnosti zdevastované znečištěním ovzduší

Dále si v něm zahrají také Paul Raci, Jesse Garcia, Yvonne Senat Jones a další. Scénář měli na starosti Misha Green, Andrea Berloff a Peter Craig.

Jennifer Lopez tímto snímkem na Netflixu rozhodně nekončí. Koncem roku nebo začátkem příštího by měl dorazit sci-fi thriller Atlas, ve kterém si po jejím boku zahrají Simu Liu, Sterlking K. Brown a další.

ČTĚTE TAKÉ: Akční masakr ve stylu Johna Wicka byste na Netflixu neměli přehlédnout. Parádní souboje jsou třešničkou na dortu

Zdroje: Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.