Nové postapokalyptické sci-fi ještě ani nevyšlo a diváci už předpovídají, že bude hitem. Naprosto je nadchl jeho drsný trailer

Black Knight Kim Woo-bin as 5-8 in Black Knight Cr. Kim Jin-young/Netflix © 2023

Před pár týdny Netflix vydal krátkou upoutávku k novému sci-fi seriálu Rytíř v černém (Black Knight). Nyní konečně vyšel i celý trailer, který naprosto nadchl příznivce tohoto žánru. Na internetu se diváci vyjadřují, že se po jeho zhlédnutí nemohou nového korejského seriálu dočkat.

Rytíř v černém (Black Knight) s Kim Woo-binem hlavní roli ještě ani nevyšel a už má skvěle našlápnuto. Netflix k němu totiž vydal trailer, který naprosto nadchl diváky tohoto žánru a ti na sociálních sítích ve velkém dávají najevo své nadšení a natěšení.

„Za pouhých pár týdnů se z něho pro mě jednoduše stal nejočekávanější pořad tohoto roku! Nemůžu se dočkat,“ píše jeden z uživatelů YouTube pod trailerem na oficiálním kanále Netflixu a další dodává: „Už teď můžu říct, že tenhle seriál bude obrovským hitem.“

A nadšení jsou i diváci, který před lety četli webtoon (digitální komiks), podle kterého je Rytíř v černém natočený. „Delivery Knight jsem četl před lety a pamatuji si, že se mi moc líbil! Vidím nějaké změny, které tvůrci udělali v upoutávce, a myslím, že seriál může překonat webtoon,“ neskrývá své nadšení jeden z nich.

TAKÉ JSME PSALI: Nejlepší sci-fi Netflixu bude mít pokračování. Má být nejnepředvídatelnější, nezařaditelné a neočekávané

Rytíř v černém je založeno na webtoonu Delivery Knight z let 2017 až 2019 a soustředí se na legendárního kurýra 5-8, který dodává základní zásoby občanům nuceným žít pod zemí kvůli silnému znečištění ovzduší.

V traileru, který Netflix vydal ve čtvrtek, můžeme vidět Kim Woo-bina v kyslíkové masce, jak čelí drsným podmínkám v postapokalyptickém světě bez kyslíku a sám musí mít hroší kůži, aby dokázal přežít. „Před 40 lety se z Koreje stala poušť. Přežilo jen 1 % populace,“ vysvětluje v upoutávce a dodává, že úkolem kurýrů je dodávat kyslík a další nezbytnosti, které pomáhají lidem přežít.

Zařadí se nový korejský seriál mezi oblíbené sci-fi počiny současnosti jako například The Last Of Us nebo dosáhne podobných úspěchů, jako třeba korejský hit Squid Game? Na to si budeme muset počkat do 12. května, kdy dorazí na Netflix.

ČTĚTE TAKÉ: 5 filmů, kterými si můžete zkrátit čekání na další díly seriálového hitu The Last of Us

Zdroj: Netflix, Oficiální YouTube Netflixu, Twitter #blackknight, Instagram Netflixu

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.