Netflix potěší diváky: 5 oblíbených seriálů, které by se měly dočkat pokračování

Michaela Pašková
Foto: Andrew Cooper/Netflix

V uplynulém roce si Netflix získal pověst streamovací platformy, která i přes nelibost uživatelů ruší své projekty. Kromě jiných to schytaly seriály Válečná jeptiška, První krev a 1899. U jiných seriálů a reality show ale Netflix ani trochu nešetří a servíruje fanouškům stále další a další série. U kterých očekáváme, že zanedlouho přijde další?

Ginny & Georgia

Seriál, kterému se přezdívá druhé Gilmorky, se dočkal začátkem ledna druhé řady. V podstatě ihned po uvedení ovládl žebříček nejsledovanějších seriálů v anglickém jazyce a sesadil z trůnu hit Wednesday. Ještě předtím, než byla druhá řada zveřejněna, objevila se v TOP 10 ta první. Je to jasný důkaz toho, že diváci o seriál Ginny & Georgia neztratili zájem a baví je. Do teď patří druhá řada k nejoblíbenějším anglickým Netflix seriálům všech dob, takže by muselo dojít k silnému otřesu, aby se nenatočilo pokračování.

Populární kousek pojednává o velmi mladé matce a její patnáctileté dceři, která se začala zajímat o sex a prožívá svou první lásku. Přestože se jedná o matku a dceru, tak je jejich vztah spíše kamarádský.

Více jsme psali zde.

Ve Při

Komediální seriál Ve Při vtrhl na Netflix teprve začátkem dubna a už se stal horkým tématem po celém světě. Se svými 34,08 miliony zhlédnutých hodin zaznamenal opravdu silný start, a dokonce na nějaký čas sesadil z piedestalu Nočního agenta. Na světovém Rotten Tomatoes dostal od kritiků v hodnocení šílených 98 %, což se vážně jen tak nevidí. Režisér Lee Sung Jin se nechal slyšet, že má v plánu natočit tři řady. Jelikož se v případě první nechal inspirovat svou vlastní zkušeností, musí mít tento chlapík opravu zajímavý život.

Ve Při sleduje konflikt dvou naprostých cizinců, které svedl dohromady incident na silnici. Danny Cho, rádoby podnikatel s nějakým tím mindrákem, a Amy Lau, úspěšná žena, na sebe prostě jen tak nezapomenou.

Více jsme psali zde.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 5 Zajímavostí o hojně vychvalovaném seriálu Ve Při: Dům jako klec, sbírka citátů a postelové zážitky Ali Wong

Sladké magnólie

Fanoušci Sexu ve městě nebo Emily v Paříži si při sledování Sladkých magnólií přicházejí na své. Pokud bude seriál pokračovat na vzestupné trajektorii, možná si budeme moct společnost tří žen užívat ještě nějakou tu dobu. Dvě řady dokázaly vybudovat slušnou fanouškovskou základnu, která se neustále rozrůstá. Letos má na Netflix vstoupit pokračování, takže pokud streamovací platforma poté vydá pozitivní prohlášení ohledně budoucnosti seriálu, nebude to až tak překvapivé.

Magnólie přivádí své diváky do městečka Serenity, kde žije trojice obyčejných žen. Dámy si pomáhají při řešení vztahů, práce a rodinných problémů. Příjemné klábosení je určeno pro ženy všech generací.

Více jsme psali zde.

Příští módní trend

Přestože reality show o módní návrhářské soutěži byla po odvysílání první sezóny původně zrušena, dočkala se letos pokračování. Aby streamovací platforma přilákala milovníky módy, postavila vedle moderátora Tana France supermodelku Gigi Hadid. Ukázalo se to jako správný krok, protože ihned po vydání se druhá sezóna objevila v TOP 10 nejsledovanějších pořadů. Bylo by šokující, kdyby se Netflix rozhodl Příští módní trend po tak velkém úspěchu opět zrušit.

Více jsme psali zde.

PSALI JSME: 5 Skvělých seriálů na Netflixu, ve kterých hlavní hrdinové spřádají šílené plány na pomstu

Jako ulití

Na letošního Valentýna vydal Netflix seznamovací reality show Jako ulití, ve které svedl dohromady nezadané hvězdy. Nejednalo se však o žádné herecké nebo hudební superstar, ale hvězdičky z různých reality show od Netflixu. Na své si tak přišli fanoušci Too Hot to Handle, Láska je slepá nebo The Circle. Od svého uvedení je reality show stále obrovských hitem, takže si zaslouží novou sezónu. Když se vezme v úvahu, že účastníci Jako ulití plní titulky nejrůznějších novinových plátků, znamenalo by pokračování pro Netflix výhru a potřebnou pozornost.

Více jsme psali zde.

Zdroje: Netflixer, Netflix Life, Rotten Tomatoes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.