10 filmů a seriálů, které můžete od dubna sledovat na Netflixu. Těšit se mohou příznivci sci-fi, thrilleru, ale i děti

Foto: Netflix © 2023

Netflix si pro své diváky na duben připravil spoustu zajímavých novinek, které stojí za pozornost. Nyní vydal video-přehled, v kterém láká na některé z nich. Velice plodný bude hlavně konec měsíce.

Skotský zpěvák Lewis Capaldi je poslední měsíce vidět úplně všude. Nedávno přišel s oznámením o Tourettově syndromu, vyprodává jeden koncert za druhým a svými upřímnými videy baví celý TikTok. Nyní na Netflix přichází s životopisným dokumentem How I’m Feeling Now, který je na Netflixu dostupný už od 5. dubna.

Následně 12. dubna se svým názorem na manželství, duševní zdraví nebo erotické pomůcky vyrukuje herečka a komička Celeste Barber se svou stand-up show Celeste Barber Fine, thanks.

Ve čtvrtek 20. dubna se pak můžeme těšit na politický thriller Diplomatické vztahy s Keri Russell v hlavní roli. Ta si zahraje kariérní diplomatku, která získá zajímavou pozici, na kterou si ale příliš nevěří. Čeká ji hodně složitý úkol. Vláda Spojených států ji totiž pověřila, aby uprostřed mezinárodní krize sloužila jako velvyslankyně USA ve Spojeném království. Má to však negativní dopad na její manželství i politickou budoucnost.

Už se třetí řadou přijde o den později Manželství po indicku, kde bude zkušená dohazovačka hledat svým klientům ty nejvhodnější partnery podle mnoha důležitých kritérií, která si stanoví. Uvidíme, kolik párů spolu skončí tentokrát. V pátek v 21. dorazí také 2. řada španělského sci-fi seriálu Eden vás vítá.

ČTĚTE TAKÉ: 10 reality show, z kterých si vybere každý: Od rychlých aut po amatérské pekaře

Další den, tedy 22. dubna, se pak dostane i na ty nejmenší, kteří se dočkají už 4. řady animované dobrodružné komedie Vědátorka Ada Twistová. Ta patří mezi nejoblíbenější na Netflixu, a i na ČSFD má hodnocení úctyhodných 80 %.

Následující týden 26. dubna Netflix divákům nabídne životopisný seriál Hudba lásky o vášnivém životě a kariéře slavné argentinské rockové hvězdy Fito Paeze.

O den později se zaradují příznivci oblíbeného posapokalyptického sci-fi Chlapec s parožím, které se konečně dočkalo druhé řady. Gus bude i nadále poznává svět a setkává se s dalšími hybridními pololidmi. Zároveň však poznává i zlo, kterému bude muset čelit. Ve stejný den pak dorazí i napínavý arabský film Dohazovačka a 2. část 2. řady seriálového dramatu Cesta svatojánských mušek.

TAKÉ JSME PSALI: Netflix nabídne akční thriller AKA plný drsných bitek a stříleček

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.