Netflix nabídne akční thriller AKA plný drsných bitek a stříleček

Foto: Nicolas Auproux/Netflix

Strhující akční dobrodružství? To nabídne Netflix prostřednictvím nového francouzského filmu AKA, který se premiéry dočká už 28. dubna. Hlavní hrdina, který se infiltruje do zločinecké organizace, před sebou nebude mít vůbec jednoduchý úkol.

AKA sleduje speciálního agenta Adama Franca (Alban Lenoir), který se v utajení infiltruje do zločinecké organizace a nečekaně se spřátelí s malým synem svého nového šéfa. Pro děti není zrovna nejlepší vyrůstat v prostředí, ve kterém jeho rodič vede organizovaný zločin.

Když začne být situace vypjatá a nebezpečná, musí někdo syna šéfa z tohoto prostředí dostat ven a zachránit ho. A to bude úkol právě Adama Franca, který se bude muset rychle rozhodnout, na které straně nakonec stojí.

TAKÉ JSME PSALI: 5 skvělých akčních filmů, které si hned teď můžete pustit na Netlfixu

Dynamika osamělého akčního hrdiny chránícího dítě, je vždycky dobrým předpokladem. Nedávné produkce v čele s The Last Of Us, prokázaly, že když se postavy dobře vyvíjejí a mají mezi sebou dobrou chemii, může jít o základ skvělé podívané.

Podle traileru nebudou chybět automobilové honičky, hromada ran a kulek a taky jedna zrada za druhou. Jak bude ale celý film nakonec vydařený, zjistíme až 28. dubna.

TAKÉ JSME PSALI: Nejnebezpečnější kaskadérské kousky Toma Cruise v Mission: Impossible. Při posledním ho od smrti dělilo 6 sekund

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.