Netflix nabídne nový erotický thriller plný vášně, nebezpečného chtíče a posedlosti

Foto: Netflix

Na Netflix míří nová britská thrillerová minisérie Posedlost, láska a závist (Obsession) režírovaná Glennem Leyburnem a Lisou Barros D’Sa. Streamovací platforma konečně uvedla datum vydání. Příznivci tohoto žánru se dočkají už 13. dubna.

Netflix 13. dubna vydá čtyřdílný seriál označovaný jako erotický psychologický thriller natočený podle scénáře Morgan Lloyd-Malcolm a Benjiho Walterse. Projekt byl poprvé oznámen jako Damage a nakonec přejmenován a uveden jako Obsession, v češtině Posedlost, láska a závist.

Minisérie adaptuje román Damage od Josephine Hart z roku 1991, který byl dříve, v roce 1992, adaptován do hraného celovečerního filmu Posedlost od Warner Bros a zahráli si v něm Jeremy Irons a Juliette Binoche.

Novela je známá svým zkoumáním nebezpečí chtíče a morálky touhy. Kniha samotná byla úspěšná a stala se okamžitou klasikou v žánru erotické posedlosti a neochvějným pohledem na důsledky, které takové jednání přináší. Přestože se události knihy odehrávají v 90. letech, zdá se, že nová adaptace bude jejím modernějším pojetím.

O čem je Posedlost, láska a závist?

Minisérie je příběhem o klamu, impulzech, zakázané touze a… erotické posedlosti. Uznávaný londýnský chirurg William se pustí do vášnivého románku plného erotiky se svou nastávající snachou Annou. Ta je zasnoubená s Williamovým synem Martynem. Bojuje, aby dokázala udržet oba vtahy, ale je nevyhnutelné, že pravda vyjde najevo a někdo bude raněn. Mezitím se William ocitá v obsedantní spirále, o které jeho žena Ingrid nemá ani potuchy.

TAKÉ JSME PSALI: 5 seriálů nabitých erotikou, které si můžete pustit dnes večer

Jaké je obsazení?

Richard Armitage a Charlie Murphy byli první dvě jména, která se v březnu 2022 zapojila do projektu. Zahráli si role Williama a Anny Barton. Armitage může řada diváků Netflixu znát hlavně z adaptací Harlana Cobena. Nedávno se také připojil k nadcházejícímu filmu s Michelle Keegan s názvem Fool Me Once. Murphy je nejlépe známá pro svou roli v Peaky Blinders a naposledy se objevila v sérii Halo od Paramount+ .

ČTĚTE TAKÉ: 7 mysteriózních krimi seriálů podle knih Harlana Cobena, ze kterých vám půjde mráz po zádech

Dále se k nim připojili Indira Varma (Hra o trůny, Obi-Wan Kenobi), která si zahraje Williamovi ženu Ingrid. V obsazení uvidíme i Rishe Shaha (Ms. Marvel, Emmerdale) jako Williamova syna Jaye Farrowa, Pippu Bennett-Warner (Elden Ring, Gangs of London) jako Peggy a Celine Arden (Bridgerton) jako Mimi.

Richard Armitage / Foto: Netflix

Zdroje: Netflix, Stylist

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.