V jihokorejském seriálu Zítra je taky den budou členové krizového týmu z podsvětí zachraňovat sebevrahy

Eva Lenská
Foto: MBC

V dalším jihokorejském seriálu zamíříme do podsvětí mezi smrťáky, kteří budou zachraňovat sebevrahy a pomáhat jim najít chuť do života. Jednu z hlavních rolí si zahraje Rowoon, známý díky seriálu Králova přízeň.

Jihokorejský seriál Zítra je taky den (Tomorrow) režíroval Kim Tae Yoon. Scénář vychází z webového komiksu Naeil, jenž vycházel v roce 2017. Do hlavních rolí byli obsazeni Kim Hee Sun, Rowoon, Lee Soo Hyuk a Yoon Ji On. Jde o akční fantasy drama.

Choi Joon Woong usilovně hledá práci, leč bezvýsledně. Přestože má skvělé vzdělání, nikde ho nechtějí. Je z toho tak zoufalý, že se jednoho dne rozhodne spáchat sebevraždu skokem z mostu. Na místo však dorazí dva smrťáci z krizového týmu, kteří napůl živého a napůl mrtvého mladíka odvedou do podsvětí a nabídnou mu práci. Bude součástí jejich týmu, jeho úkolem bude hledat lidi s vysokým rizikem možné sebevraždy a pomáhat jim najít chuť do života.

Charismatický Rowoon, který ztvární zmíněného mladíka, během rozhovoru pro Newsen uvedl: „Režisér a scénárista mi řekli, že by byli rádi, kdyby v mém ztvárnění Choi Joon Woonga, který je trochu nedospělý, ale má vřelé srdce, byly vtipné a zábavné prvky. Jelikož na place panovala skvělá atmosféra, občas přirozeně vznikaly dialogy nebo situace, které ve scénáři nebyly, tak se na ně těšte.“

Seriál má 16 epizod a na Netflixu ho budete moci sledovat od 9. dubna.

Zdroj: newsen, asianstyle.cz

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.