Nečekaný seriálový hit o ženském orgasmu má druhou řadu. Měl ale raději skončit tou první

Foto: Krzysztof Wiktor/Netflix

Po první řadě polského seriálu Sexify, který se stal nečekaně hitem, se Netflix rozhodl pro pokračování. Studentky Natalia, Paulina a Monika v první řadě zkoumaly ženský orgasmus. Tentokrát se zaměřily na muže.

Poté, co tři studentky v první řadě seriálu Sexify vytvořily aplikaci zabývající se ženským orgasmem, byly připraveny ukázat ji světu. Nic se ale neděje tak, jak čekaly a dívky musí začínat zase od nuly. Tentokrát se ale zaměří na aplikaci zaměřenou na muže. Podaří se jim za kratší dobu vytvořit opět něco unikátního jako minule?

První série Sexify byla tak trochu něco jako polská verze Sexuální výchovy. Otevřeně se zde diskutovalo o sexu a především seriál vzdělával o ženském orgasmu. Tři dívky se snažily vytvořit aplikaci, která měla pomoci pochopit ženám, co se jim skutečně líbí a tím jim pomoci ve vztazích.

Více o první řadě si můžete přečíst ZDE.

Když se ale ve druhé řadě rozhodnou, že vytvoří podobnou aplikaci pro muže, ubírá to celému seriálu trochu na původním půvabu. Tvůrci se také více snažili zaměřit na osobní život postav. Tentokrát se ale nepovedlo vše spojit dohromady tak jako v předchozí sérii. Pokračování postrádá elán i obětavost, kterou jsme u Natalie, Moniky a Pauliny viděli posledně.

Některé seriály si rozhodně zaslouží pokračování, ale některé by měly skončit po první sérii. Tohle je ten druhý příklad. A ani těm nejnadšenějším divákům by to jistě příliš nevadilo, protože první série byla ukončená a většina předplatitelů Netflixu jistě další ani nepředpokládala.

Svůj názor si však na druhou sérii Sexify můžete udělat sami. Od 11. ledna je dostupná na Netflixu.

Zdroj: Autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.