Temný trailer 4. řady Stranger Things je venku. Z jedné jeho scény fanoušci šílí

Foto: Netflix

Nový trailer na čtvrtou řadu Stranger Things právě vyšel. A vypadá to, že by mohlo jít o zatím nejzajímavější a nejtajemnější sérii. V nových záběrech však je i jeden zásadní moment, který neušel pozornosti fanoušků. Ti z něj šílí!

Upoutávka na čtvrtou řadu Stranger Things se zaměřuje na Max, která v minulé řadě přišla o svého bratra Billyho. V traileru můžeme vidět, jak Max mluví s Billym u jeho hrobu. Šok ale přichází, když ji vidíme vznášet se nad zemí. Získala snad schopnosti, které El ztratila?

Fanoušci seriálu se toho okamžitě chytli a začali spekulovat. Na sociálních sítích se ohledně traileru rozjela řada diskusí. „Cítím, že se tady stalo něco podivného. Prosím, nedělejte Max nic špatného,” píše například jeden uživatel Twitteru.

Co tedy můžeme od čtvrté série čekat? Oficiální synopse zní: „Je to šest měsíců od bitvy o Starcourt, která Hawkinsu přinesla hrůzu a zkázu. V boji s následky se naše skupina přátel poprvé oddělila. A orientace ve složitosti střední školy věci rozhodně neusnadňuje. V této nejzranitelnější době se objevuje nová a děsivá nadpřirozená hrozba, která představuje děsivou záhadu. Bude-li vyřešena, mohla by konečně skoncovat s hrůzami Upside Down.“

První část 4. řady na Netflixu vyjde 27. května.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.