Kaleidoskop: Seriál podle skutečné události, u kterého má každý divák jiné pořadí epizod

Foto: Netflix

Začátkem ledna vydal Netflix osmidílný akční krimi seriál Kaleidoskop (Kaleidoscope), který je zajímavý hlavně tím, že se každý divák může na epizody dívat v jiném pořadí. Jde o napínavou podívanou s dobrým hodnocením. Na ČSFD má dokonce 70 %.

Pokud máte rádi seriály o loupežích, určitě vás nadchne snímek Kaleidoskop, který 1. ledna vyšel na Netflixu. Nejpozoruhodnější věcí na něm je jeho vyprávění. Na rozdíl od většiny ostatních je tato thrillerová série strukturována v nelineárním pořadí a epizody můžete sledovat náhodně.

ČTĚTE TAKÉ: Největší premiéra měsíce: Postapokalyptické sci-fi od režiséra Vlaku do Pusanu děsí umělou inteligencí

I když si je každý z vás pustí v úplně jiném pořadí, pořád bude děj dávat smysl a dojdete až do finále. Epizody jsou pojmenovány podle barev a řazeny následovně: Žlutá, Zelená, Modrá, Oranžová, Fialová, Červená, Růžová, Bílá – klidně si je ale můžete pustit pozpátku.

Podle Netflixu ovlivní pořadí, v jakém budou diváci jednotlivé epizody sledovat, jejich pohled na celý příběh i konkrétní postavy. Pokaždé vám seriál přinese jiný zážitek. A pozor, možných kombinací, v jakém pořadí si díly pustit, je celkem 5 040.

TAKÉ JSME PSALI: Netflix zrušil oblíbený seriál. Fanoušci zuří. Někteří si kvůli tomu dokonce chtějí rušit předplatné

O čem je Kaleidoskop

Děj Kaleidoskopu, jehož autorem je Eric Garcia, je inspirován skutečnými událostmi a točí se kolem skupinky skvělých zkušených zlodějů, kteří se připravují na velkou loupež. Vede je Leo Pap, který má v plánu proniknout do nejbezpečnějšího trezoru na světě, kde je uloženo 7 miliard dolarů.

Zdroje: Netflix, Collider, Independent

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.