7 novinek, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu. Většina je s českým dabingem

Foto: Liane Hentscher / Netflix

Pojďme se podívat, co nového si pro nás Netflix připravil v uplynulých dnech a na co stojí za to se během víkendu podívat. Nouze není hlavně o krimi, ale nechybí ani romantické příběhy.

Holky ze zadních lavic

Přátelí spolu od školy a drží se tradice, která spočívá v tom, že spolu každý rok jedou na dovolenou. Tentokrát je ale všechno jiné. Dámy musí vymyslet nová pravidla hry, protože jedné z nich byla diagnostikována rakovina.

Má české titulky.

Více jsme psali zde.

Athena

Film Athena Romaina Gavrase měl 2. září premiéru na filmovém festivalu v Benátkách nyní se pohlcující moderní tragédie dočkáme i na Netflixu. Film vypráví o tragickém příběhu tří sourozenců. Poté, co jejich nejmladší bratr zemře uprostřed údajné rvačky s policií na sídlišti Athena, se další ze sourozenců snaží zmírnit napětí, které eskaluje mezi touhou jeho mladšího bratra Karima po pomstě a nezákonnými aktivitami jeho staršího bratra Moktara. Na Netfliux od 23. září.

Má český dabing.

Katolická škola

Katolická škola je jeden z nejnovějších filmů Netflixu, který je založený na skutečné události – Circeo Massacre. Jde o ohavnou událost, která se odehrála v roce 1975 v Římě a stala se jednou z nejodpornějších zpráv, které se kdy objevily na titulcích italských novin.

Má český dabing.

Více jsme psali zde.

DAHMER – Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera

DAHMER – Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera je minisérie, kterou spoluvytvořil Ryan Murphy. Zaměřuje se na Dahmerovo vraždění, oběti a selhání policie, jež umožnilo jednomu z nejznámějších amerických sériových vrahů pokračovat v jeho řádění více než deset let. Dahmer, kterého zde ztvárnil Evan Peters, je jedním z nejznámějších sériových vrahů v historii. V letech 1978 až 1991 zavraždil 17 lidí, rozřezal je a zabýval se nekrofilií a kanibalismem.

Má český dabing.

Více jsme psali zde.

Záchranná mise v thajské jeskyni

Skutečné příběhy mají něco do sebe a odjakživa přitahují diváky. Tentokrát Netflix zavítal do Thajska a důkladně se zaměřil na případ z roku 2018, kdy v deset kilometrů dlouhém jeskynním komplexu Tham Luang Nang Non uvízlo 12 chlapců a jejich fotbalový trenér.

Má český dabing.

Více jsme psali zde.

Jen když je to z lásky

Deusa a Tadeu se do sebe zamilují a rozhodnou se založit kapelu s názvem Só se for por amor. Jakmile však začnou být úspěšní, Deusa dostane nabídku začít sólovou kariéru. Jelikož se oba vydávají odlišnými cestami, jejich vztah to neblaze ovlivní, a kapela začne hledat novou zpěvačku. V tu chvíli se na scéně objeví tajemná Eva, která chce, aby její texty a písně nazpívala nějaká velká hvězda.

Má české titulky.

Více jsme psali zde.

Lou

Lou je žena s minulostí a žena s tajemstvím. V domnění, že už všechno dokázala hodit za hlavu, se spokojí s klidným životem v podstatě uprostřed ničeho. Když městem zuří bouře, je unesena mladá dívka. Její matka prosí Lou o pomoc při pronásledování únosce. Obě ženy musí riskovat své životy na záchranné misi, aby malou holčičku našly. Co však ani jeden z nich neví, je, že to bude cesta do divočiny, která otestuje jejich limity a odhalí šokující tajemství z jejich minulosti.

Má český dabing.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.