Nicola Coughlan promluvila o strachu vyhazovu z Bridgertonových. Také prozradila, proč se děsí 4. řady

Foto: Liam Daniel / Netflix

Herečka Nicola Coughlan hraje oblíbenou postavu Penelope Featherington v seriálu Netflixu Bridgertonovi, který se 25. března 2022 dočkal už druhé řady. The New York Times nedávno prozradila, že se obávala, že bude v roli nahrazena.

Pětatřicetiletá herečka v nedávném rozhovoru pro The New York Times prozradila, že se obávala o svou budoucnost v seriálu Bridgertonovi, protože si stále v Hollywoodu teprve dělala jméno a nebyla příliš známá.

Za život prý poznala spoustu herců, kteří byli najati do prestižních projektů a poté propuštěni, protože tvůrci nakonec chtěli větší jména. Tyto obavy se však ukázaly jako neopodstatněné. „S radostí mohu říct, že ji všichni milují stejně jako já,“ řekl The New York Times showrunner Bridgertonových Chris Van Dusen.

Foto: Liam Daniel / Netflix

Nebylo to poprvé, co měla Nicola Coughlan obavy ohledně své role.  Herečka dříve v The One Show prozradila, že si myslela, že o roli přijde, protože nebude umět chodit na podpatcích. Kostýmová výtvarnice první série Ellen Mirojnick jí tehdy řekla, že je příliš malá a musí mít podpatky, zavzpomínala Nicola pro US Weekly.

„Bála jsem se, že mě vyhodí, protože jsem nemohla uvěřit jaké mám štěstí, že jsem tuhle práci dostala. Řekla jsem: Ano, samozřejmě. Kdyby řekli: Musíš nosit obří klaunský oblek, řekla bych: To by se mi líbilo, ano, prosím,“ vysvětlila komicky situaci.

Foto: Liam Daniel / Netflix

Během svého rozhovoru pro NYT Nicola také prozradila, že je vyděšená ze čtvrté řady Bridgertonových, kde se očekává, že si její postava bude hledat ženicha. „Pravděpodobně mi vyhovuje být trapná a zábavná, takže to pro mě bude obrovská výzva, protože to není moje komfortní zóna,“ vysvětluje.

Navzdory výzvám herečka ví, že na svém dosavadním úspěchu chce i nadále stavět. „Je to zvláštní, ale mám pocit, že teprve začínám,“ říká.

Druhá řada Bridgertonových je na Netflixu od 25. března.

Foto: Liam Daniel / Netflix

Zdroje: New York Times, One Show, US Weekly

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.