Nová nadílka her pro uživatele Netflixu: Papírový dům, oceňovaný Hades i naprostá slepičárna

Barbora Kučerová
Foto: Netflix

Netflix nadále rozšiřuje svou nabídkou her pro mobilní zařízení a přitvrzuje. Mezi novinkami, které byly oznámeny na akci Geeked Week 2023, jsou i takové s významnými herními oceněními. Většina z nich vyjde v příštím roce, ale dvě jsou již dostupné ke stažení.

Shadow and Bone: Enter The Fold

Na své si přijdou fanoušci seriálu Světlo a stíny. Netflix si pro připravil interaktivní hru, v níž vaše oblíbené postavy cestují válkou poznamenanou zemí a na vás čekají rozhodnutí, která mohou mít fatální následky. Herní příběh se odehrává mezi první a druhou řadou. Ke stažení pro Android a iOS.

Slayaway Camp II

Pro všechny hororové nadšence a znalce máme pro vás zajímavou puzzle hru. V Slayaway Camp II s podnázvem Netflix & Kill na sebe berete podobu vraha, který uvízl ve filmovém katalogu Netflix. Developeři mysleli i na citlivější diváky, pro které nabízí celý seznam varování. Uvádí mezi nimi například nehoráznou nostalgii, módu z osmdesátek, neúčinnou péči o pleť, kapitalismus a pokus o humor. Ke stažení na Android a iOS s věkovým omezením 17+.

Money Heist Game

Papírový dům (Money Heist) patří mezi nejoblíbenější seriály, a proto není divu, že interní herní studio Netflix Stories přichází s novou hrou na motivy jejich největšího hitu. Každé vaše rozhodnutí v této interaktivní novele bude mít dopad na příběh a osudy postav.

Chicken Run

Psal se rok 2000, všichni se učili nezačínat datum číslovkou 19 a do kin mířil animovaný Slepičí úlet. Po dvaceti let se Netflix vytasil s pokračováním s podnázvem Zrození Nuget, který bude mít premiéru 15. prosince, a k tomu přidá mobilní hru Chicken Run: Eggstraction.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: VELKÉ PŘEKVAPENÍ OD NETFLIXU: ČEŠTÍ DIVÁCI SE PŘI SLEDOVÁNÍ KRVAVÉHO AKČŇÁKU MODROOKÝ SAMURAJ TETELÍ BLAHEM

Katana Zero

Katana Zero je neo-noirová akční plošinovka z roku 2019, která si vysloužila chválu od kritiků i hráčů. Protagonista se schopností manipulovat časem i prostředím bojuje s nelítostnými zločinci a jeho cíl je jediný: zjistit více o své minulosti.

The Dragon Prince: Xadia

V této kooperativní RPG diablovce na motivy Dračího prince se vydáme do světa Xadia. Spojte síly s největšími hrdiny z oblíbeného animovaného seriálu, jehož tvůrci připravují šestou řadu. Ve hře, která se chystá na Android a iOS někdy příští rok, vás čekají nové příběhy.

Death’s Door

Sklizeň duší může být nudná, ale pro Vránu je to práce jako každá jiná. Vraní život nabere spád, když jí přidělenou duši ukradnou. Pomozte jí vypátrat zloděje v říši nedotčené smrtí, kde se potulují všelijaká stvoření, která ve světě živých nemají co dělat. Adventura Death’s Door bude ke stažení v roce 2024.

PSALI JSME: MONUMENTÁLNÍ SCI-FI DÍLO, KTERÉ VZNIKALO 20 LET, MÁ NOVOU UPOUTÁVKU. ZACK SNYDER NA NETFLIX MÍŘÍ VESMÍRNÝM VELKOFILMEM

Hades

Kritiky oceňovaná akční rogue-like rubačka míří na iOS! Je čas vzepřít se bohům a v roli Hádova nezbedného syna se probojovat z podsvětí. Jedná se o první hru dostupnou pro předplatitele, kterou Netflix vydá exkluzivně pro iOS zařízení, verze pro Android se nechystá. Uvedení se dočkáme příští rok.

Braid

Plošinovka Braid vyšla poprvé před patnácti lety a hráči si ji okamžitě zamilovali nejen pro zapeklité hlavolamy, ale i pro překrásnou grafickou stránku. Příští rok vychází jubilejní verze a můžeme se těšit hned na několik vylepšení. Těšte se na nový soundtrack, plynulejší animaci a aktualizovanou grafiku ručně kreslenou původním výtvarníkem Davidem Hellmanem. Dáváte-li přednost staré grafice, budete mít možnost přepínat mezi jubilejní a původní verzí. Vychází 30. dubna 2024.

Zdroj: Netflix, The Verge, synopse z Google Play

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.