Pokračování OXENFREE i nová hra od tvůrců Assassin Creed. Letní novinky, které si můžete zahrát s předplatným Netflixu

Barbora Kučerová
Foto: Netflix

Ať už nás sužují nesnesitelná vedra, nebo celý den proprší, zahrát si hru můžete v jakémkoliv počasí. Máte-li účet na Netflixu, získáváte tím i přístup k herní knihovně, kterou Netflix pravidelně rozšiřuje o nové kousky. Pojďme si představit novinky přidané v červenci i hry, na které se můžeme těšit v následujících měsících.

OXENFREE II: Lost Signals

Ke stažení: Android, iOS

Pokračování oblíbené adventury se odehrává pět let od událostí v první hře a vypráví příběh Riley, vědecké pracovnice v oblasti životního prostředí, která se vrací do svého rodného města, aby prozkoumala nadpřirozené signály.

Sonic Prime Dash

Ke stažení: Android, iOS

Modrého ježka ze společnosti SEGA není třeba představovat. Ve hře Sonic Prime Dash coby milovaný Sonic utíkáte co nejdále, vyhýbáte se překážkám a sbíráte prsteny.

The Queen’s Gambit Chess

Pro milovníky šachových partií máme pro vás hru, v níž se střetnete s Beth ze seriálu Dámský gambit, kterou v seriálu i herní animaci ztvárnila Anya Taylor-Joy. Hra měla původně vyjít již minulý rok, ale vychází až 25. července.

Cut the Rope Daily

Nový formát klasické mobilní hry, která poprvé vyšla v roce 2010. K této novince, jak již název napovídá, se můžete vracet každý den a řešit v ní nové hádanky, které vám připomenou přísloví „dvakrát měř a jednou řež“. Vychází 1. srpna.

WrestleQuest

Ve hře WrestleQuest se hráči vžijí do role nadějného wrestlingového zápasníka, který se chce stát tím nejlepším ze všech. Dokáže se probojovat až na vrchol? Ke stažení od 8. srpna.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: TOP 20 videoher, které si můžete zahrát s předplatným Netflixu. Od Stranger Things po Too Hot to Handle

Storyteller

Převyprávějte ikonické příběhy z historie i fikce. Hrajte si s knihovnou plnou postav, mezi nimiž najdete hrdiny i padouchy, a rozehrajte příběh lásky, zrady i usmíření. Dostupné od 26. září.

Shadow And Bone: Destinies

Seriál Světlo a stíny brzy získá svou vlastní videohru. Hrajte za své oblíbené postavy a putujte napříč světem Grishaverse v dobrodružné hře s bohatým příběhem, v níž každé rozhodnutí ovlivňuje váš osud. Hra by měla vyjít ještě letos.

Foto: Netflix/Chimera Entertainment

Vikings: Valhalla

Strategická hra podle seriálu Vikingové: Valhalla by měla vyjít do konce roku. Hráči se stanou vůdci svého vikingského klanu. S rostoucím počtem hladových krků i odpůrců povedou válku ve snaze rozšířit svůj vliv po celém kontinentu. Datum vydání ještě nebylo zveřejněno.

Foto: Bernard Walsh/Netflix

Assassin’s Creed Codename Jade

Nejen že se na Netflixu chystají nové projekty ze světa Assassin’s Creed, Ubisoft ohlásil i mobilní hru. Již podruhé se vydáváme do Číny, tentokrát napříč dvěma tisíciletími. Uzavřená beta odstartuje 3. srpna a potrvá do 11. srpna. Kdy bude dostupná plná verze, vývojáři zatím neupřesnili. Novinky o hře můžete sledovat na oficiálních stránkách.

Zdroj: Netflix, What’s on Netflix, Vortex

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.