Zendaya na Met Gala naprosto šokovala: Ve dvou nejlepších outfitech večera byla děsivá i prudce elegantní

Foto: BVLGARI

Když zkrátka nevíte, který model pro letošní Met Gala zvolit, můžete se prostě v polovině převléct z jednoho do druhého. Stejně tak, jako to letos udělala Zendaya. Na červeném koberci zazářila jako svémocná vládkyně lesa i noblesní viktoriánská panička.

Po dlouhých pěti letech zavítala Zendaya do Metropolitního muzea umění – tentokrát jako první spolupředsedkyně každoročního Met Gala. Aby dodržela letošní dress code, který byl nazvaný The Garden of Time neboli Zahrada času, spojila se svým dlouholetým stylistou a blízkým spolupracovníkem Lawem Roachem a dali dohromady nejen jeden, ale rovnou dva stylové vzhledy, které se zapíší do historie módy Met Gala.

TAKÉ JSME PSALI: ODZBROJUJÍCÍ VZHLED PENELOPE CRUZ NA LETOŠNÍM MET GALA: ČERSTVÁ PADESÁTNICE VYPADALA NAPROSTO DOKONALE

Nejprve se na červeném koberci objevila jako děsivá lesní královna v neuvěřitelném modelu Maison Margiela Artisanal od Johna Galliana, který byl založen na šatech Dior z roku 1999. Róba na jedno rameno měla dlouhou sukni pokrytou královsky modrými a smaragdově zelenými diagonálními pruhy. V pase a na ruce pak Zendayu zdobily ovocné ozdoby a na krku jí seděl ptáček. Na hlavě pak měla fascinátor s tylovým „peřím“ a síťkou přes obličej. Celému looku dodal dramatičnost ještě make-up s kouřovýma očima laděnýma do červena a tmavou rtěnkou.

Jelikož byl už první vzhled naprosto dokonalý a perfektně splňoval dress code, málokdo by čekal, že se Zendaya na konci večera objeví v úplně jiné róbě. Tentokrát herečka oblékla nádherné černé šaty z roku 1996 z éry Givenchy Johna Galliana. Jejich součástí byl šněrovací živůtek s dlouhými nafouknutými rukávy přes rameno a strukturovaným peplum lemem, stejně jako dramatická obrovská sukně. Celý vzhled Zendaya završila kloboukem posetým růžemi zabaleným do černého tylu, jak jej v roce 2006 navrhl Philip Treacy pro Alexandra McQueena. V tomto vzhledu připomínala dámu z viktoriánské éry. U obou looků nechyběly samozřejmě šperky BVLGARI, kterých je herečka tváří.

ČTĚTE TAKÉ: HVĚZDY BRIDGERTONOVÝCH VYRAZILY NA MET GALA. PHOEBE DYNEVOR VYNESLA ODVÁŽNÝ PRŮSVITNÝ KOUSEK

Zdroje: Met Gala, Vogue

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.