Odzbrojující vzhled Penelope Cruz na letošním Met Gala: Čerstvá padesátnice vypadala naprosto dokonale

Kód 355 / Foto: Universal Pictures

Držitelka Oscara Penelope Cruz byla mezi letošními hosty Met Gala, akce, kde se celebrity i módní návrháři předvádějí v extravagantních modelech. Letošním tématem a dress codem Met Gala, které se konalo 6. května, je Garden of Time neboli Zahrada času. Akce však zároveň oslavuje zahájení výstavy Costume Institute s tématem Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Šípkové Růženky: Probuzení módy). Celebrity tedy své outifty volily podle těchto témat.

Na Letošní Met Gala dorazila i čerstvá padesátnice Penelope Cruz, která oblékla prostorově výraznou róbu Chanel Haute Couture s vlečkou z hedvábného tylu a hedvábného taftu. Celkem byly šaty zdobeny osmi různými typy francouzských květinových krajek v černé a stříbrné barvě. A protože na detailech záleží, šaty, které si vyžádaly 500 hodin práce, jsou navíc vzadu zdobeny knoflíčky ve tvaru květin.

ČTĚTE TAKÉ: PENÉLOPE A MONICA CRUZ DORAZILY NA ŠPANĚLSKÉ OSCARY. ŽE JSOU SESTRY, ROZHODNĚ NEZAPŘOU

Podle Penelope je róba sloučením tří různých šatů Chanel ze 40., 50. let a z novější kolekce 2020. „Je to malá kombinace těchto tří nápadů a několika dalších,” řekla Cruz během živého přenosu Vogue z červeného koberce. „Je to jako probuzení různých verzí těchto šatů. Jako taková Šípková Růženka.“

Herečka svůj vzhled dále doplnila náhrdelníkem a náramkem Chanel Tweed Pastel z 18K bílého zlata, diamantů a umělých perel, prstenem Tweed Mademoiselle z 18K bílého zlata a diamantů a náušnicemi Bouton de Camélia z 18K bílého zlata a diamantů.

TAKÉ JSME PSALI: HVĚZDY BRIDGERTONOVÝCH VYRAZILY NA MET GALA. PHOEBE DYNEVOR VYNESLA ODVÁŽNÝ PRŮSVITNÝ KOUSEK

Zdroje: Met Gala, Vogue

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.