Hvězdy z Bridgertonových vyrazily na Met Gala. Phoebe Dynevor vynesla odvážný průsvitný kousek

Foto: Liam Daniel/Netflix © 2022

Letošní noc módy, tedy Met Gala 2024 je za námi. Na červeném koberci se to opět hemžilo hvězdami všeho druhu. Dorazily i hvězdy ze seriálu Bridgertonovi – Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey a Simone Ashley.

První květnové pondělí se neslo ve znamení Met Gala. Celebrity, návrháři a stylisté vyrazili do Metropolitního muzea umění, aby zde předvedly ty nejzajímavější módní kreace. Někteří se pořádně odvázali, jiní se spíše drželi při zemi. Mezi účastníky nechyběly ani hvězdy seriálu Bridgertonovi – Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey a Simone Ashley.

Phoebe Dynevor na módní akci vynesla odvážný, avšak zároveň vysoce elegantní průsvitný kousek z kolekce Victorie Beckham. Stala se tak první osobou, která na Met Gala oblékla šaty z kolekce bývalé členky Spice Girls. Model ušitý ze světle růžové průsvitné látky obsahovaly ručně vyšívané květiny, které zakrývaly hereččiny bradavky. Barva látky byla zvolena tak, aby odpovídala tónu její pleti.

TAKÉ JSME PSALI: BRIDGERTONOVI V PRAZE: PRŮHONICKÝ PARK SE PROMĚNIL V ZAHRADNÍ SLAVNOST SERIÁLU NETFLIXU

Jelikož tématem letošního Met Gala byla Zahrada času, Jonathan Bailey dorazil v tematicky zdobeném obleku. Jeho outfit značky Loewe se skládal z dvouřadého bílého saka a černých kalhot. Místo kravaty měl výrazný růžovo-bílý květ. Stejný menší měl pak také na kalhotách u kapsy.

Simone Ashley, která ve druhé řadě Bridgertonových hrála Jonathanovu lásku, na letošní Met Gala oblékla tmavě modré šaty s výřezy od Prabala Gurunga.

První část třetí řady Bridgertonových bude mít premiéru 16. května. Druhé části se diváci dočkají 13. června. Více jsme o třetí řadě psali například zde.

Zdroje: Vogue, Elle, Met Gala

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.