Jak dnes vypadá Joe Lando alias Sully z Doktorky Quinnové? Je mu 62 a pořád je to velký hezoun

Foto: CBS Television

Pamatujete na americký seriál Doktorka Quinnová, který běžel v letech 1993 až 1998? Po boku Jane Seymour, která ztvárnila hlavní roli, se objevil herec Joe Lando alias Byron Sully. Byl o 11 let mladší než Jane, ale i tak na obrazovce tvořili neskutečně krásný pár. Jak dnes Joe Lando vypadá?

Americký herec Joe Lando se narodil v Chicagu a jeho první rolí byla hlídka ve filmu Star Trek IV: Cesta domů. Pozornost si získal však až v roli Jakea Harrisona v telenovele One Life to Live a následně v populárním dramatu Doktorka Qinnová.

Zde ztvárnil roli zlatokopa Byrona Sullyho, který přišel do Colorado Springs původně kvůli Abigail, dceři Lorena Braye, se kterou čekal dítě a tajně si ji vzal. Když ale i s dítětem při porodu zemřela, Sully narukoval do armády. Brzy se však vrátil a připojil se k indiánskému kmeni. Později se seznámil s doktorkou Michaelou Quinnovou, se kterou následně začal žít.

Po Doktorce Quinnové se Joe Lando objevil ještě v mnoha dalších filmech a seriálech, ale žádný už nebyl tak populární. V roce 1993 byl časopisem People dokonce jmenován jedním z 50 nejkrásnějších lidí světa.

I když byl během natáčení Doktorky Quinnové zamilovaný do o 11 let starší kolegyně Jane Seymour, měl smůlu, protože herečka jeho city neopětovala. V roce 1997 se nakonec oženil s Kirsten Barlow a mají spolu čtyři děti.

Dnes je tomuto šarmantnímu herci 62 let a těší se dobrému zdraví. Loni sice prozradil, že podstoupil náhradu kolenního kloubu, ale jinak to podle sociálních sítí, kde je občas aktivní, vypadá, že se má dobře a žije celkem aktivním životem. Po operaci dokonce vtipkoval, že ji bohužel neprovedla doktorka Quinnová, ale že ona je spíše dobrá na srdeční záležitosti. S herečkou Jane Seymour od natáčení slavného seriálu zůstali přáteli a čas od času přidají společnou fotku.

ČTĚTE TAKÉ: JANE SEYMOUR ALIAS DOKTORKA QUINNOVÁ JE I V 73 LETECH STÁLE KUS. NA PREMIÉŘE FILMU S LINDSAY LOHAN HRDĚ PÓZOVALA V UPNUTÝCH ŠATECH

Zdroje: Wikipedia, ČSFD, Instagram/Joe Lando

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.