Jane Seymour alias doktorka Quinnová je i v 73 letech stále kus. Na premiéře filmu s Lindsay Lohan hrdě pózovala v upnutých šatech

Foto: Bryan Bedder/Getty Images for Netflix

Lindsay Lohan má nový romantický film! Na Netflix míří Irské přání (Irish Wish), kde bude herečka v roli Maddie hledat svou pravou lásku. V úterý v New Yorku proběhla premiéra a Lindsay se na ní předvedla v perfektní formě. Na akci nechyběla ani stále vitální a skvěle vypadající Jane Seymour, která si ve filmu taktéž střihla menší roli.

Vždycky družička, nikdy nevěsta, to je pořekadlo, které se Maddie (Lindsay Lohan) rozhodně nezamlouvá. Naštěstí je Irsko plné kouzel a pohledných mladých mužů. Když se muž jejích snů zasnoubí s její nejlepší kamarádkou, odsune city stranou, aby páru mohla jít za družičku na svatbě. Několik dní předtím, než se má dvojice vzít, si však spontánně přeje pravou lásku a doufá, že se probudí coby budoucí nevěsta. Když už se zdá, že se jí sen splní, zjistí že její skutečnou spřízněnou duší je někdo zcela jiný.

Herci z filmu Irish Wish
Foto: Bryan Bedder/Getty Images for Netflix

Irské přání, které má na svědomí režisérka Janeen Damian, mělo v úterý v New Yorku premiéru. Nechyběla bývalá dětská hvězda Lindsay Lohan, která je hlavní hvězdou filmu, ale ani její herečtí kolegové Wish Ed Speleers, Ayesha Curry, Elizabeth Tan, Jacinta Mulcahy, Matthew McCabe nebo hvězda Doktorky Quinnové Jane Seymour, která ve svých 73 letech na červeném koberci předvedla fantastickou figuru a celkově dokonalý vzhled ve zlatých filtrovaných šatech.

Herečka je důkazem toho, že věk je opravdu jen číslo. Jane Seymour vypadá stále neskutečně energicky a mladě. Udržuje se ve formě a neztrácí svůj celoživotní šarm, což jí mohou závidět i mnohé výrazně mladší kolegyně.

I sedmatřicetiletá Lindsay vypadala perfektně. Na premiéře svého nového filmového počinu pózovala v hedvábných šatech na ramínka od Johna Galliana, které krásně zvýraznily její štíhlou postavu.

Irské přání dorazí na Netflix 15. března.

Více jsme o filmu psali zde.

Zdroje: Netflix, Vogue Arabia

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.