První muž na obálce časopisu Vogue a lamač dívčích srdcí má čtyři bradavky a chtěl být fyzioterapeutem. Harry Styles dnes slaví třicítku

Tereza Pulgretová
Foto: Warner Bros.

To, jak bolestně rychle čas utíká, lidem často připomínají narozeniny idolů, které v mládí milovali. Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, podobnou zkušenost už nyní mají i fanynky bývalého legendárního boybandu One Direction. Nejmladší z pětice britských lamačů puberťáckých srdcí Harry Styles totiž dnes slaví třicáté narozeniny.

Mysteriózní thriller To nic, drahá, jehož natáčení provázely četné kontroverze, před pár týdny dorazil na Netflix. Snímek s oblíbeným zpěvákem a módní ikonou Harry Stylesem a herečkou Florence Pugh se na plátnech kin objevil v září 2022 a i přes velká očekávání a hvězdné obsazení mnohé zklamal. Než si ale obrázek o jeho kvalitě stihnete udělat sami, pojďte se s námi podívat na zub představiteli hlavní role, který slaví třicítku.

ČTĚTE TAKÉ: VYVOLAL ROZRUCH VE FILMOVÉM SVĚTĚ, POHRÁVÁ SI S DIVÁKOVOU PSYCHIKOU A TEĎ JE DYSTOPICKÝ POHLED NA AMERICKÝ SEN S HARRY STYLESEM NA NETFLIXU

Idol, voják i zamilovaný policista

Ačkoliv byla role milujícího a starostlivého manžela Jacka v dystopickém dramatu To nic, drahá Stylesova zatím asi nejvýraznější, rozhodně to nebylo poprvé, co se na filmovém plátně objevil. V roce 2017 si po boku Toma Hardyho, Cilliana Murphyho či Barryho Keoghana zahrál ve válečném snímku Dunkerk od režiséra Christophera Nolana.

Na televizní obrazovce ho ale diváci zahlédli už dřív, a to ještě v éře One Direction, kdy s ostatními členy kapely vystoupil v dětském pořadu iCarly. V roce 2022 ztvárnil roli v dobovém dramatu Můj policista, kde se naplno ponořil do úskalí milostného trojúhelníku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: VŠICHNI ŽIJEME V HARRYHO SVĚTĚ, VZKAZUJÍ FANOUŠCI SLAVNÉHO ZPĚVÁKA, NA KTERÉHO ODKAZUJÍ I FILMOVÍ REŽISÉŘI

Harry Styles, Aneurin Barnard a Fionn Whitehead ve válečném snímku Dunkerk.
Foto: Warner Bros.

Čas u pece

Ještě než se v osudném roce 2010 vydal jako šestnáctiletý mladík na pódium britského X Factoru ukázat svůj talent, přivydělával si mladý Harry na brigádě. O tom, jak ve svém rodném městě Holmes Chapel peče a prodává chleba v pekárně, pověděl také porotcům soutěže.

Později se svěřil i s vidinou budoucnosti, která ho nejspíš čekala nebýt vzniku One Direction. „Chtěl jsem být fyzioterapeut, ale učitelé mi říkali, že budu těžko hledat práci. Tak jsem se rozhodl, že budu právník,“ vysvětlil.

Nový David Bowie?

Objevit se na obálce snad nejznámějšího módního časopisu Vogue je snem každého, kdo se zajímá o poslední trendy. I pro samotné celebrity je ale stylová fotka na titulce laťka, kterou nepokoří jen tak někdo. O to větší radost mohl Styles mít, když se mu to povedlo jako prvnímu muži v prosinci 2020. Z photoshootu pro magazín vzešly v současnosti už legendární fotky, na kterých má zpěvák modré šaty s černým sakem.

Není divu, že si časopis pro tuto roli vybral zrovna Stylese. Srdce lidí po celém světě si totiž získal nejen chytlavými melodiemi a kreativními texty, ale také barevnými a nebojácnými outfity. Stylové kousky oblečení už neoddělitelně patří k umělcově vizáži, díky které ho mnozí přirovnávají k Davidu Bowiemu.

S tím ovšem nesouhlasí Bowieho dlouholetý spolupracovník a producent Tony Visconti, jenž se k tématu vyjádřil poté, co Stylese viděl na 65. ročníku předávání cen Grammy. „Někde jsem nedávno slyšel, že by snad měl být Harry Styles nový David Bowie? Podle toho, co jsem viděl, nestojí za to, aby šel v jeho šlépějích,“ řekl.

Vždycky trochu extra

Že je ale Styles vždy tak trochu extra, dokazuje nejen svým promakaným vzhledem a udáváním trendů. Už od raných dob One Direction po internetu koluje zvěst, že má tato hvězda také něco navíc na těle.

Kromě dvou normálních bradavek, jako má valná většina společnosti, se zpěvák může chlubit také dalším párem, jenž se nachází o něco níž pod těmi „normálními“. Sám umělec drby potvrdil v roce 2017 v rozhovoru s Chelsea Handler.

Věčný romantik

Filmové fanoušky vždycky potěší, kdy se herci či herečky upřímně podělí o svoje oblíbené kousky a na nic si při výběru nehrají. Harry se netají se svojí romantickou duší a přiznává, že k jeho nejmilejším snímkům, na které se pokaždé s láskou koukne, patří Zápisník jedné lásky, Titanic i britská vánoční klasika Láska nebeská.

Pokud vás ani doteď tento oslavenec nepřesvědčil o tom, že stojí zato být v jeho fanklubu, podívejte se na video, ve kterém si společně s Ellen DeGeneres udělal legraci z kurýra, který mu do zákulisí show dovezl pizzu.

Zdroje: Elle, YouTube, ČSFD, Entertainment Tonight, NME, Tell Tales, Planet Radio

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.