Už žádná Wednesday. Jenna Ortega radikálně změnila styl a na Emmy překvapila výběrem šatů

Foto: Netflix

Letos to bylo poprvé, co se 21letá herečka Jenna Ortega objevila na předávání cen Emmy. Všechny přítomné hvězda seriálu Wednesday překvapila výběrem šatů, ve kterých na akci dorazila.

Jenna Ortega ví, jak vládnout červenému koberci. Hvězda Wednesday se v neděli objevila na 75. ročníku udílení cen Emmy. Byla nominovaná na hlavní herečku v komediálním seriálu za roli Wednesday Addams. Šlo o její první nominaci na Emmy vůbec. Cenu bohužel nakonec nezískala, ale rozhodně upoutala pozornost.

TAKÉ JSME PSALI: FANOUŠCI STRANGER THINGS MAJÍ STRACH O OBLÍBENOU POSTAVU. V PÁTÉ ŘADĚ SE UŽ NEJSPÍŠ NEOBJEVÍ

Pro své první vystoupení na červeném koberci Emmy oblékla šaty bez ramínek Dior Haute Couture v midi délce. Ačkoliv jsme si zvykli, že se často stylizuje do tmavých barev a gotických stylů jako postava, kterou hraje v seriálu Netflixu, tentokrát by její róba zapadla spíše do šatníku jiného seriálu – Bridgertonovi.

ČTĚTE TAKÉ: CENNY EMMY BYLY ROZDÁNY: BODOVAL MĚDVĚD, BOJ O MOC I ČERNÁ KOMEDIE, KTERÁ DIVÁKY NETFLIXU NENECHALA ODLEPIT SE OD OBRAZOVEK

Šaty v krémovém odstínu byly vyšívané zelenými lístky a fialovými květinami. Tyto jemné barvy jsou na herečce velice nezvyklé, avšak velmi jí sluší. „Je to takové umělecké dílo, doslova stojí samy o sobě. Jsou to perfektní šaty na památku pro tento speciální večer,“ řekla herečka pro People. Aby vše krásně ladilo, měla na sobě také nude lodičky se třpytivými flitry na špičkách a diamantový náhrdelník.

Zdroje: People, Emmy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.