Fanoušci Stranger Things mají strach o oblíbenou postavu. V páté řadě se už nejspíš neobjeví

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Je to sotva pár dní, co začalo natáčení poslední řady hitu Stranger Things. Herec, který ztvárnil jednu z nejoblíbenější nových postav čtvrté řady, má ovšem pro diváky velmi smutnou zprávu.

Seriálový hit Netflixu, který vytvořili Matt a Ross Dufferovi, je na obrazovkách s diváky už od roku 2016. Od té doby se seriál Stranger Things, který na Kinoboxu dosahuje vynikajícího hodnocení 90 %, dočkal čtyř řad, přičemž poslední ve sledovanosti trhala rekordy. Herecké obsazení seriálu se nicméně s každou novou řadou rozrůstalo, což se pro populární show postupně stalo problémem.

Tvůrci mohou tento problém vyřešit jedině tak, že se diváci s určitými postavami budou muset jednoduše rozloučit. Nyní již víme, že to jako první odnese herec Eduardo Franco, jenž se ve čtvrté řadě divákům představil jako Argyle.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 5. řada Stranger Things bude jako ta první na steroidech. Tvůrci lákají na velkolepou podívanou i návrat některých postav

Eduardo Franco jako Argyle v seriálu Stranger Things.
Foto: Netflix

Jonathanův nejlepší přítel je známý především díky svým dlouhým vlasům a prací doručovatele pizzy pro Surfer Boy Pizza. Vzhledem k tomu, že se ve čtvrté řadě Argyle postaral o mnoho humorných momentů, fanouškům rychle přirostl k srdci.

Zahájení natáčení Stranger Things bylo oznámeno na Instagramu, kde se objevila fotografie s kompletním obsazením poslední řady. A diváci tak trochu propadli panice, jelikož se na této fotce Argyle nevyskytuje.

Není tedy divu, že se jedna z otázek v rozhovoru pro Steve Varley Show zabývala tím, jestli s Argylem můžeme v páté řadě počítat. „Je hezké slyšet, že panuje nějaká obava, víte, co tím myslím? Ale ano, nikdy mi nikdo nezavolal, takže ano, myslím, že tomu tak bude,” odpověděl Franco.

PSALI JSME TAKÉ: Stranger Things se chýlí ke konci, ale Netflix za něj našel náhradu. Wednesday už nevěří, ale má seriál ve stejném stylu i časovém období

Je třeba zmínit, že tvůrci mají už pouze jednu řadu na to, aby příběh dokončili. Protože se v ději nevyhnou výraznému časovému skoku, dává smysl, že se vše soustředí na členy základní skupiny.

Zdroje: Steve Varley Show, What‘s on Netflix, ScreenRant, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 90 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.