Hvězdy Stranger Things a Sexuální výchovy si společně zahrají v novém hororu

Foto: Netflix

Hlavní role v připravovaném hororovém thrilleru All Fun and Games se ujmou hvězda seriálu Sexuální výchova, Asa Butterfield, a herečka ze Stranger Things, Natalia Dyer. Film sleduje skupinu sourozenců, kteří se ocitnou ve hře s démonickým nádechem.

Vzhledem k tomu, že hororový žánr byl v roce 2021 poměrně oslabený, v roce 2022 se snad konečně dočkáme nějakého hitu. Pokusí se o to bratři Russoovi, vlivní režiséři, kteří se proslavili zejména prací na marvelovkách Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Ti se rozhodli spoluproduktovat  hororový thriller All Fun and Games, do jehož hlavních rolí si vybrali hvězdy oblíbených seriálů Netflixu – Asu Butterfielda a Nataliu Dyer.

 „Asa a Natalia jsou pro tento film perfektní a pod vedením Joea, Anthonyho a AGBO není pochyb o tom, že popularita u fanoušků bude velká,“ myslí si dle Digital Spy producent John Zois.

O zbrusu novém hororu se toho prozatím ví jen velice málo, kromě toho, že bude sledovat skupinu sourozenců, kteří se zapletou do hry s démonickým zvratem, možná trochu připomínající Jumanji. Místo opic ale očekávejme spíše Pazúzu.

Scénář zbrusu nového filmu, který spolurežírují Ari Costa a Eren Celeboglu, byl postaven na původním díle JJ Braidera. Scénář skončil v rukou Joea a Anthonyho Russových.

Natáčení by mělo začít na konci března 2022.

Zdroje: Digital Spy, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.