Dojemné setkání po 31 letech od Sám doma 2. Macaulay Culkin alias Kevin se sešel se svou filmovou mámou

Foto: 20th Century Fox

Filmy Sám doma s Macaulayem Culkinem v hlavní roli jsou ikonickými vánočními snímky, na které se rádi doklad díváme snad všichni. Ovšem zábavné vychytávky Kevina McCallistera vždycky překonají sladká shledání s jeho zoufalou matkou, kterou hraje Catherine O’Hara.

Macaulay Culkin a jeho filmová matka Catherine O’Hara se nedávno potkali na hercově odhalení hvězdy na hollywoodském chodníku slávy a prožili neméně emotivní setkání jako ve filmu. „Sám doma byl, je a vždy bude milovanou globální senzací… důvodem, proč rodiny na celém světě nemohou nechat uběhnout ani rok, aniž by se společně dívaly a milovaly filmy Sám doma, je Macaulay Culkin,” řekla na slavnostní akci O’Hara a dodala, že díky Culkinově výkonu vypadalo herectví jako jedna z nejpřirozenějších věcí na světě.

TAKÉ JSME PSALI: 10 NEJLEPŠÍCH FILMŮ SERIÁLŮ, KTERÉ V LISTOPADU VYŠLY NA NETFLIXU: THRILLER, OD KTERÉHO SE JEN TĚŽKO ODTRHNETE, NEBO POUTAVÉ VÁLEČNÉ DRAMA

Devětašedesátiletá herečka Culkinovi poblahopřála a řekla, že si svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy zaslouží. „A děkuji, že jsi mě, svou falešnou mámu, která tě nechala doma samotného ne jednou, ale hned dvakrát, přizval k této šťastné příležitosti. Jsem na tebe nesmírně pyšná,“ dodala.

Ke Culkinovi se pro tento slavnostní okamžitě připojila také jeho manželka Brenda Song a jejich synové.

ČTĚTE TAKÉ: PRETTY WOMAN I V 56 LETECH: JULIA ROBERTS NA PREMIÉŘE NOVÉHO FILMU PŘEDVEDLA NOHY AŽ DO NEBE A NESKUTEČNĚ ŠIK OUTFIT

Zdroj: Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.