Pretty Woman i v 56 letech: Julia Roberts na premiéře nového filmu předvedla nohy až do nebe a neskutečně šik outfit

Foto: Columbia Pictures

Už 8. prosince na Netflix dorazí apokalyptický film Nech svět světem (Leave the World Behind). V hlavních rolích se objeví Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali a Myha’la. Ve středu se konala londýnská premiéra, na které to Pretty Woman neskutečně slušelo a málokdo by hádal, že jí táhne na šedesátku.

Začíná dováděním v bazénu, ale postupně se mění v mrazivé peklo. Řeč je o novém apokalyptickém thrilleru Nech svět světem, ve kterém se v hlavní roli objeví také Julia Roberts. Film si ve středu odbyl londýnskou premiéru a oscarové herečce to na ní neskutečně slušelo.

Julia Roberts dorazila v pudrově růžovém outfitu od značky Gucci. Ten se skládal z dvouřadého saka a šortek, které značka v září představila v kolekci jaro/léto 2024 na milánském týdnu módy. Julia vypadala úžasně a v outfitu předvedla také své dokonale štíhlé nohy. Málokdo by hvězdě Pretty Woman hádal věk 56 let.

Monochromatický outfit pak doplnila výrazným blyštivým náhrdelníkem značky Chopard, které je ambasadorkou, a stříbrnými lodičkami Gucci s visacími korálkovými prameny, které zblízka vypadají jako shluk jemných rampouchů. V metalickém odstínu pak měla Julia i nehty.

TAKÉ JSME PSALI: FILMOVÝ PROSINEC NA NETFLIXU: MONUMENTÁLNÍ SCI-FI DÍLO, KTERÉ VZNIKALO DESETILETÍ NEBO APOKALYPTICKÝ THRILLER S JULIÍ ROBERTS

O čem je film Nech svět světem?

Amanda (Julia Roberts) a její manžel Clay (Ethan Hawke) si na víkend pronajmou odlehlý luxusní dům, kam vyrazí i se svými dětmi Archiem (Charlie Evans) a Rose (Farrah Mackenzie). Jejich na první pohled idylická dovolená je však brzy narušena, když v noci dorazí dva cizinci.

G. H. (Mahershala Ali) a jeho dcera Ruth (Myha’la) jim přinesou zprávou o záhadném kybernetickém útoku a hledají útočiště v domě, o němž tvrdí, že je jejich. Obě rodiny počítají s hrozící katastrofou, která je každou minutou děsivější a nutí je přijmout všechny hrůzy, které jim hroutící se svět nabízí. Jejich budoucnost je nejistá a uniknout je nemožné.

Film je natočen podle úspěšného bestselleru Rumaana Alama, který u nás vyšel v roce 2021 pod názvem Nechte svět za sebou. Výkonnými producenty jsou mimo jiné i Barack a Michelle Obamovi.

VÍCE ČTĚTE ZDE: JULIA ROBERTS A ETHAN HAWK ČELÍ HROUTÍCÍMU SE SVĚTU V APOKALYPTICKÉM THRILLERU NECH SVĚT SVĚTEM. TRAILER UKAZUJE PEKLO NA ZEMI

Zdroje: Netflix, Daily Mail

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.