Blanca Suárez je nejen uznávanou herečkou, ale i módní ikonou. Zahrála si dokonce s Banderasem

Foto: Netflix

V červenci 2020 se na Netflixu objevilo posledních pět dílů populárního španělského seriálu Holky na drátě (Las Chicas del Cable / Cable Girls), v němž hlavní roli hraje Blanca Suárez. Španělská herečka je oblíbená nejen díky svému hereckému umu, ale také je uznávanou módní ikonou.

Velký úspěch na Netflixu sklízí španělský seriál Las Chicas del Cable odehrávající se ve dvacátých letech, který se převážně soustředí na příběh Lidie Aguilar, jíž hraje Blanca Suárez.

V seriálu přijíždí do Madridu žena, dříve známá jako Alba, aby pracovala v jedné z prvních telekomunikačních společností na světě. Kromě mnoha tajemství má také nové jméno – Lidia.

Foto: Netflix

V každé epizodě se dozvídáme více o Lidiině temné minulosti a zároveň sledujeme vášnivý milostný trojúhelník mezi ní, její první láskou Franciscem a synem majitele telefonní společnosti Carlosem. A samozřejmě nesmíme zapomenout na kamarádky, které si brzy Lidia získá a s kterými společně bojují za svobodu a práva žen. Jsou jimi Marga, Carlota, Ángeles a Sara (Oscar).

A kdo je vlastně Blanca Suárez, okouzlující herečka a modelka, která dokonale ztvárnila Lidiu Aquilar? Je oceňovanou herečkou z Madridu, která se k herectví dostala v 19 letech. Debutovala ve španělském seriálu The Boarding School.

V roce 2011 pak Blanca Suárez hrála spolu s Antoniem Banderasem v psychologickém thrilleru Pedra Almodóvara The Skin I Live In, díky němuž získala ocenění Nejlepší nová herečka na Goya Award, což je v podstatě španělská verze Oscarů.

Kromě herectví Blanca fotí pro různé uznávané časopisy. V roce 2013 se stala tváří italské značky spodního prádla Intimissimi. Od února 2014 také píše blog pro Vogue Espaňa. Není divu, protože Blanca Suárez je uznávanou španělskou módní ikonou. 

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.