Matthew Perry před smrtí na Instagramu sdílel příspěvek, ze kterého mrazí. Okamžitě se stal virálním

Foto: 2000 Warner Bros.

V neděli 29. října většina lidí po zapnutí svých mobilních telefonů nebo počítačů uviděla smutnou zprávu – zemřel herec Matthew Perry, který v seriálu Přátelé ztvárnil Chandlera Binga. Před svou smrtí na Instagramu sdílel příspěvek, z kterého teď trochu mrazí.

Pár dní před svou smrtí sdílel herec Matthew Perry na Instagramu fotku, z které nyní dost mrazí, když si uvědomíme, jak údajně zemřel. V obrázku sedí ve vířivce se sluchátky na uších a relaxuje. „Oh, takže voda vířící kolem nám dělá dobře? Jsem Mattman,” napsal ke snímku.

Právě ve vířivce v rezidenci v Los Angeles byl herec proslulý rolí Chandlera Binga z Přátel nalezen mrtvý. Podle TZM první zdroje naznačovaly, že se ve vířivce utopil. Později se však dle výpovědí několika lidí zjistilo, že se Perry vrátil domů z piklebalu, který hrál dvě hodiny a svého asistenta poslal na obchůzku. Ten ho po návratu našel bez známek života ve vířivce a zavolal tísňovou linku 911.

Snímek, který Matthew Perry sdílel v pondělí, se stal po oznámení jeho smrti okamžitě virálním. Také se pod ním objevují vzkazy od fanoušků a kondolence. „Děkujeme, že jste byl součástí životů tolika lidí, kteří na vás vyrůstalo. Odpočívejte v pokoji,” stojí například v jednom z nich.

PSALI JSME TAKÉ: Bojoval se závislostí a strávil dva týdny v kómatu. Nyní Matthew Perry alias Chandler z Přátel bohužel zemřel

Matthew Perry zažil svůj velký zlom v roce 1994, kdy získal roli Chandlera Binga v úspěšném sitcomu NBC Přátelé z 90. let. V seriálu hráli dále Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc a David Schwimmer. Odvysílalo se celých 10 řad, které si získaly popularitu po celém světě a do dnes se reprízují.

Mezi další Perryho herecké zásluhy patřil i televizní pořad Studio 60 na Sunset Strip Aarona Sorkina, romantická komedie Jen blázni spěchají se Salmou Hayek v hlavní roli a Můj soused zabiják s Brucem Willisem a Amandou Peet.

TAKÉ BY VÁS MOHLO ZAJÍMAT: 7 herců a hereček, kteří byli při natáčení filmových scén opilí



Zdroje: TZM, DH, Instagram/Matthew Perry

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.