Koketuje s OnlyFans a nemá problém se svléknout před kamerou. Po 50 ale jen za určitých podmínek. Dnes slaví narozeniny Alice Bendová

Eva Lenská
Foto: TV Nova/Jan Kroupa

Dnes slaví 50. narozeniny česká modelka, herečka a moderátorka Alice Bendová. Je pořád velmi sexy, padesátku by jí nikdo nehádal. Muži ji obdivují, i když často hraje potvory. Proslavila ji role mrchy Simony v seriálu Velmi křehké vztahy, ale zahrála si také v mnoha zajímavých filmech. Jelikož dnes slaví kulatiny, přiblížíme si její život a kariéru prostřednictvím několika zajímavostí.

Alice Bendová, rodným jménem Veselá, se narodila 1. listopadu 1973 v Praze. Jejími rodiči jsou Zdeněk a Zlata Veselí. Má o pět let mladší sestru Andreu, která je nadanou cukrářkou. Alice vystudovala střední uměleckoprůmyslovou školu a poté pracovala jako prodavačka v galerii Heleny Fejkové. Díky své kráse se však brzy dostala k modelingu a posléze i k filmu. Zahrála si například ve snímcích Báječná léta pod psa, Sametoví vrazi, Kajínek nebo Špindl.

V roce 2004 se provdala za hokejistu Václava Bendu, se kterým má syna Václava a dceru Alici. Manželství bohužel nevydrželo kvůli Bendovým nevěrám. Nyní je hereččiným dlouholetým partnerem sympaťák Michal Topol, který je o 12 let mladší. Ačkoli jsou zasnoubení, na svatbu nespěchají.

Na Netflixu ji můžete vidět v těchto filmech:

  • Vánoční Kameňák
  • Pepa
  • Zoufalé ženy dělají zoufalé věci

ČTĚTE TAKÉ: Loňské překvapení míří na Netflix: Česká variace na Lásku nebeskou je doslova napěchovaná plejádou hereckých hvězd

Za erotické scény se nestydí

Jako atraktivní a sexy žena je často obsazována do rolí milenek a svůdnic. Za nahotu ani erotiku na plátně se však nestydí. „Nahé scény prostě do života, a tím pádem i do filmu patří. Nevadí mi je hrát,“ přiznala a doplnila, že o nich bez zábran mluví se svou matkou i dospívajícími dětmi. Vysvětlila jim, že je zaškatulkovaná jako sexbomba, takže ji režiséři rádi nechávají svlékat. Naštěstí se dočkala podpory i pochopení. Bude-li to scénář vyžadovat, bude se svlékat i po padesátce, má však podmínku. Musí se cítit štíhle a nesmí být vidět celulitida.

Láska ke zvířatům a psi, které nikdo nechce

Alice miluje zvířata a vybírá si je srdcem. Je o ní známo, že si své tři pejsky našla v útulku. Nedívala se však na vzhled, věk a ani na zdraví. Dokonce adoptovala psa, o kterého by nikdo nezavadil ani pohledem. „Je starý, má nemocná záda, srdce, velkou prostatu, krystaly v močovém měchýři a ještě kouše. Takže je to pejsek, kterého nikdo nechce, ale my ho strašně milujeme a jsme rádi, že ho máme,“ řekla o něm. Kromě psů má ráda i koně.

Foto: TV Prima

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vzrušující smyslový zážitek, píší kritici o thrilleru Zabiják. Dlouho očekávaný film Netflixu je stejně nemilosrdný jako chladnokrevný vrah

Koketování s OnlyFans

Najdou jednou fanoušci přitažlivou herečku na OnlyFans jako třeba topmodelku Simonu Krainovou? Právě tu Alice podpořila a pak odvážně napsala, že se k ní brzy připojí. Myslela to vážně? Všechny natěšené muže musíme bohužel zklamat. Šlo jen o provokaci a vyvracení předsudků. Bendová rozhodně založení profilu na OF neplánuje. Už kvůli dětem, které ještě chodí do školy, a také různým seriózním firmám, se kterými spolupracuje.

Super tělo, sport a diety

Věk je jen číslo a u Alice Bendové to platí dvojnásob. Má postavičku jako lusk a udržuje se ve skvělé kondici. Odjakživa miluje sport. Sází na běh, turistiku a snowboarding. Často vyráží plavat na Kanáry, kde vlastní apartmány, které pronajímá. V jídle se už sice musí omezovat, ale žádné drastické diety nedrží. Odolá však sladkostem nebo čokoládě? I v tom má jasno. „Zkrátka se nijak mimořádně neomezuji,“ odpověděla. „Jinými slovy, když se mi do ruky dostane čokoláda, tak si ji dám.“

NAPSALI JSME TAKÉ: Nejšťavnatější komedie roku 2021, která rozhodně stojí za pozornost: Na Netflix míří film o zkrachovalém pornoherci

Zavedla by burkini

Celotělové plavky pro muslimky u nás zatím moc v oblibě nejsou, ale herečce se líbí. Na Tenerife je pochválila jedné paní. Černý model byl dle jejích slov elegantní, zdůrazňoval štíhlou postavu dámy a patřily k němu legíny i sukénka. „Tahle móda se mi prostě líbí a opravdu bych ji zavedla i u nás,“ řekla nakonec, ale těžko říci, zda nešlo jen o vtip. Alici Bendovou si totiž v burkinách neumíme představit. Obdivovatelé jejích křivek by určitě byli zklamaní.

Rozvod, nevěra a nemravné návrhy

Jak se vyrovnala s rozvodem a co soudí o neustálých nevěrách bývalého manžela? Médiím prozradila, že Václav Benda měl plno milenek a dokonce dělal nemravné návrhy i její sestře. Nevynechal samozřejmě ani hereččiny kamarádky, po kterých chtěl fotky a schůzky. „Mohla za to jeho sexuální nezdrženlivost. Přesně tak to nazval jeden známý sexuolog, když jsem k němu Vaška dovedla. Řekl, že se s tím musím smířit, anebo se musí léčit,“ vysvětlila během rozhovoru pro Blesk. K léčbě však nedošlo, leč k rozvodu ano. Ten herečka zvládla s přehledem a v současné době je ve vztahu šťastná i bez svatby.

Zdroj: ČSFD, Wikipedia, Prima Ženy, Super, Extra, Deník, ŽivotvČesku, Lifee, Blesk

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.