Na obrazovce ukázal téměř vše. Je stejně otevřený i v soukromí? Regé-Jean Page odhalil svůj názor na romantiku

Eva Lenská
Foto: Netflix/Liam Daniel

Pohledného vévodu ze seriálu Bridgertonovi si zamilovaly divačky z celého světa. Jak se dívá muž, který hrál tak romantického hrdinu, na romantiku ve skutečném životě? Dává fanouškům nahlédnout do svého soukromí? Nechme ho teď na tyto otázky odpovědět.

V nedávném rozhovoru pro Entertainment Weekly Regé-Jean Page připustil, že je v srdci docela romantik. „Jsem velkým fanouškem romantických konceptů. Romantika je úžasná věc a na světě jí potřebujeme mnohem více,“ přiznal. „Mnohé věci jsou stejně v jádru milostnými příběhy, ať už si to uvědomujeme nebo ne. Je to legrační, čím seriózněji se příběh tváří a snaží se od romantiky odpoutat, tím více je v něm milostná linka znát.“

Když pro změnu hovořil s redaktory Oprah magazine, zavzpomínal na romantické scény z tanečních sálů a rozhovory, které probíhaly mezi Simonem a Daphne. „Během tance máte prostor pro flirtování a komunikaci v soukromí. I když se na vás upírají oči celého světa, je tu malá bublina upřímnosti pouze mezi vámi dvěma,“ vysvětlil.

Foto: Netflix/Liam Daniel

V seriálu ukázal opravdu hodně. Je stejně otevřený a sdílný i v soukromí? Kdepak! Ve skutečném životě je Regé-Jean Page mnohem méně otevřený ke sdílení svých osobních pocitů. Na veřejnosti vůbec nemluví o tom, zda je momentálně s někým ve vztahu nebo o minulých románcích. Dokonce i jeho Instagram je zaplněný jen fotografiemi z natáčení nebo focení. Jistě chápeme jeho touhu udržet si své soukromí jen pro sebe. Ať už je to jak chce, jeho osvěžující názor na romantiku se nám líbí a doufáme, že ho brzy uvidíme v nějakém dalším projektu.

Zdroj: Entertainment Weekly

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.