Sestra Jacka Nicholsona byla jeho matkou, Frances McDormand vychovali v kostele aneb 10 hvězd, které nevyrůstaly s vlastními rodiči

Eva Pospíchalová
Foto: Warner Bros

Stejně jako ostatní normální smrtelníci i některé filmové osobnosti byly osvojené, jiné nikdy nepoznaly své rodiče nebo domov opustily z dalších důvodů. Věděli jste, kdo vyrůstal v dětském domově, kdo je za svoji adopci velmi vděčný a čí adoptivní otec je velká hvězda?

Marilyn Monroe

Matka populární herečky bojovala s duševním onemocněním a otec byl neznámý, takže se velmi často pohybovala mezi pěstounskou péčí a sirotčincem. Nakonec se přestěhovala k matčině nejlepší kamarádce a později k tetě. V šestnácti letech se provdala za svého jednadvacetiletého souseda a začala žít s ním.

Jamie Foxx

Vlastní jménem Erica Marlona Bishopa adoptovala babička po rozvodu jeho rodičů. Babičce je za výchovu velmi vděčný, stejně tak sestře, která měla Downův syndrom a před několika lety zemřela.

ČTĚTE TAKÉ: Herci, kteří dostali zaplaceno za filmy, ve kterých se vůbec neobjevili: Johnny Depp si do kapsy strčil rovnou 16 milionů dolarů

Frances McDormand

Herečku, která se narodila jako Cynthia Ann Smith, adoptoval v jednom a půl roce pár Protestantů. Hvězda seriálu Fargo předpokládá, že její biologická matka byla jedna z jeptišek v kostele adoptivního otce, který byl farářem. Má dva adoptované sourozence, kteří taktéž pracují na faře.

Kristin Davis

Herečku nejvíce známou pro roli Šarloty v Sexu ve městě adoptoval její nevlastní otec, když jí byly tři roky. Je jedináček a matka s vlastním otcem se rozvedli když byla ještě malé dítě.

Eartha Kitt

Herečka, tanečnice a zpěvačka nejvíce známá pro roli Catwoman v Batmanovi ze šedesátých let, se narodila na plantáži a bohužel nechtěně. Matku znásilnil syn majitele farmy. Ponechala ji proto příbuzným, jelikož její nový partner nesnesl, že je Eartha napůl černoška a napůl běloška.

Nicole Richie

Vlastním jménem Nicole Camille Escovedo byla předána do péče populárnímu zpěvákovi a skladateli Lionelu Richiemu. Když byly herečce tři roky, svěřili ji její biologičtí rodiče kamarádům, protože na péči o dítě neměli dost peněz.

Lana Condor

Hvězda seriálu All The Boys (Všem klukům) Lana Condor promluvila o tom, že byla ve čtyřech měsících adoptována z Vietnamu. Do New Yorku se tedy dostala ještě jako Trần Đồng Lan. Sdělila také, že o tomto citlivém tématu hovoří ráda. „Mám také adoptovaného bratra. Nejsme však prakticky příbuzní, dokonce ani ze stejné adopční agenturym,“ řekla.

Ice-T

Rappera a herce vychovaly jeho tety po smrti rodičů. Když mu bylo osm let, jeho matka zemřela na zástavu srdce a otec o pět let později stejně smutným způsobem.

Jack Nicholson

Matce hollywoodského herce bylo teprve sedmnáct, když se Jack narodil. Navíc v tu dobu zjistila, že je její manžel už jednou ženatý. Požádala proto své rodiče, aby si dítě vzali a vychovali ho jako vlastní. Souhlasili, a jeho matka tak hrála celý život pouze sestru. Herec zjistil pravdu až v sedmatřiceti letech, tedy deset let poté, co matka a babička zemřely. Svého otce nikdy nepoznal.

JC Chazes

Zpěvák boybandu NSYNC a herec se svěřil, že byl adoptován stejnými rodiči, jako jeho biologická matka. V pěti letech ho páru předala, když nezvládala problémy s drogami.

Zdroje: Stars Insider, Insider, Elle, BBC, Biography

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.