Salma Hayek, hvězda nejnovější série Black Mirror, zveřejnila fotku v plavkách. I v 56 letech má postavu jako lusk

Foto: Nick Wall/Netflix

Herečka Salma Hayek ukázala, že má i v 56 letech perfektní postavu, kterou jí mohou i některé mladší kolegyně závidět. Herečka, která si zahrála v právě vydané šesté řadě seriálu Black Mirror, na Instagram vystavila fotku v plavkách, kde se sluní na jachtě.

Herečka Salma Hayek na svém Instagramu zveřejnila snímek, na kterém se sluní na jachtě ve světle modrých plavkách. „Někteří lidé nemají rádi šedé dny, ale já si myslím, že každý den je vzácný. Milujte každý svůj týden, bez ohledu na to, co přináší,“ napsala herečka, která v září oslaví už 57. narozeniny, k příspěvku. Na svůj věk vypadá naprosto fantasticky.

Ode dneška je na Netflixu dostupná dlouho očekávaná šestá řada antologické série Black Mirror, ve které si Salma Hayek zahrála samu sebe. Vidět ji můžeme v první epizodě nazvané Joan je hrozná. Ta vypráví příběh ženy, která při procházení streamovací služby připomínající Netflix i se slavným zvukem „tudum“ šokujícím způsobem objeví televizní adaptaci svého vlastního života. V seriálu nazvaném stejně jako tato epizoda ji ztvárnila právě Salma Hayek.

Podle herečky je scénář k Black Mirror plný šokujících momentů. V rozhovoru pro Radio Times řekla, že byla z natáčení nervózní. Nakonec ale dodala: „Bylo to hodně zábavné a byla to jedinečná příležitost zahrát si interpretaci sebe sama. Je to, jako bych si vytvořil alter ego, kde bych mohla dělat ty nejnechutnější, nejgrotesknější věci, které byste v reálném životě nikdy neudělali… a měla jsem k tomu svolení.“

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 10 filmů o sériových vrazích, které právě můžete sledovat na Netflixu. Některé rozhodně nejsou pro slabší povahy

Zdroje: Radio Times, Netflix, Instagra/Salma Hayek

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.