Chris Hemsworth z Česka není nadšený. Nový film by raději točil doma

Foto: Jasin Boland / Netflix

Chris Hemsworth v Česku pro Netflix natáčí Vyproštění 2 (Extraction 2). Do Prahy přijel na konci listopadu a setrvat by zde měl až do března 2022. Z Česka by ale aktuálně nejraději odjel.

Australský herec Chris Hemsworth, kterého zná většina lidí především jako Thora z Avengers, v Praze od konce listopadu natáčí pro Netflix pokračování filmu Vyproštění. Ačkoliv se nejdřív z fotek na sociálních sítích zdálo, že si Prahu i se svou rodinou užívá, nyní by nejraději jel domů.

Nervózní je z aktuální situace v Česku týkající se covidu-19. „Původně měl být film natočený v Sydney, ale vzhledem k neustálým uzavírkám kvůli covidu a dalším omezením se rozhodlo o přesunu do Prahy. Ale popravdě, případů covidu je tady čím dál víc, takže přemýšlíme nad tím, že vlastně možná bylo lepší zůstat v Austrálii. Ale ta volba není na mně,“ řekl herec pro pořad Today Show.

Hemsworth také přiznal, že byl původně frustrovaný tím, že byl v Austrálii opět zaveden lockdown. Nyní však uznává, že vláda učinila správné rozhodnutí. „Nejdřív jsem si říkal, že lockdwonů už bylo dost. Ale pak jedete jinam a říkáte si, že ve skutečnosti odvádíme docela dobrou práci, pokud jde o snižování dopadů,“ řekl moderátorům.

Zdroje: Daily Mail, Today Show

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.