Za Oscara málem zaplatil životem, trpěl obrnou a první orgasmus měl při šplhání. Dnes slaví narozeniny herec George Clooney

Eva Lenská
Foto: Sony Pictures Entertainment

Dnes slaví 62. narozeniny jeden z nejpřitažlivějších herců v Hollywoodu. Pohledného a ještě k tomu nadaného George Clooneyho by chtělo doma mnoho žen. Pravda, je sice šťastně ženatý, ale na filmových plátnech či televizních obrazovkách ho můžeme obdivovat dál. Několik filmů, ve kterých hrál, je také na Netflixu. My se na ně zaměříme a přidáme navíc pár zajímavostí z jeho života.

George Timothy Clooney se narodil 6. května 1961 v kentuckém Lexingtonu. Má irské, německé a britské kořeny. Jeho matka byla královnou krásy, takže je jasné, po kom je tak pohledný a sexy. Jeho otec pracoval jako televizní moderátor.

Prorazil jako šarmantní doktor Douglas Ross v seriálu Pohotovost a pak hned zamířil na filmová plátna. Má dva Oscary za filmy Argo a Syriana. Fanoušci si ho zamilovali v krimi komedii Dannyho parťáci a coby režisér natočil například snímek Milujte svého zabijáka. V roce 2014 se oženil s krásnou právničkou Amal Alamuddin, se kterou má dvojčata Ellu a Alexandera.

Na Netflixu ho můžete vidět v těchto filmech:

  • Dannyho parťáci 2
  • Dannyho parťáci 3
  • Hra peněz
  • Půlnoční nebe
Foto: Paramount Pictures

S baseballem to nevyšlo

Clooney původně neplánoval, že se stane hercem. Miloval sport, hlavně basketbal a baseball. V 16 letech naznal, že chce být profesionálním hráčem baseballu a zkoušel se dostat do týmu Cincinnati Reds. Bohužel neprošel. Nedali mu smlouvu a posléze jej vyřadili.

Bellova obrna a účes podle kastrolu

I sexy krasavci mají svá tajemství a temné vzpomínky na období dospívání. Média však vyčenichají všechno. Jako teenager dostal George obrnu lícního nervu a kvůli poklesu tváře se stal terčem hloupých vtípků svých spolužáků. Během populární večerní talk show Jimmy Kimmel Live! vyšlo najevo, že na střední škole nosil brýle a účes podle kastrolu. Tento potupný sestřih mu udělala jeho matka a možná proto při natáčení filmu Syriana odmítl jít dohola. Těžko říci, co by bylo horší.

Roztomilý chrochtající mazlíček

Mnoho let byl hrdým majitelem rozkošného prasátka. Koncem 80. let chodil s herečkou Kelly Preston. Vztah sice nevydržel, ale než se rozešli, koupil jí jako domácího mazlíčka prasátko. Když odešla, prase zůstalo u něj. Dal mu jméno Max a udělal z něj svého věrného parťáka. Jelikož byl dlouhá léta zapřisáhlým starým mládencem, lidé vtipkovali, že s prasetem udržoval svůj nejdelší vztah. Vždyť spolu žili v jedné domácnosti 18 let.

ČTĚTE TAKÉ: 7 herců, kteří sloužili v armádě: od Morgana Freemana po Chucka Norrise

Foto: Warnes Bros

Snímek Syriana ho málem stál život

Za tento snímek sice dostal Oscara, ale draze za to zaplatil. Kvůli roli musel přibrat 16 kilogramů, ale to by nebylo to nejhorší. Při natáčení si velmi vážně poranil páteř a utrpěl zranění hlavy. Pociťoval tak kruté a silné bolesti, že dokonce uvažoval, že spáchá sebevraždu. Podstoupil několik operací a neurolog navíc zjistil, že mu z nosu vytéká mozkomíšní mok. Následky má dodnes. Trpí nepříjemnými migrénami.

Nezapomenutelný orgasmus

Herec je občas sdílný i v oblasti sexuálního života. V rozhovoru pro magazín Rolling Stone přiznal, že měl první pohlavní styk v 16 letech. Sice prohlásil, že to bylo dost brzy a že byl ještě příliš mladý na takové radovánky, ale první orgasmus zažil mnohem dřív. Stalo se to při šplhání po laně, když mu bylo zhruba 6 nebo 7 let. Ejakulaci neměl, ale pocit závratné slasti ho zcela ohromil. Svému penisu říká Johnson. Jelikož byl vychován jako katolík, dlouho se za masturbaci trestal tak, že si plnil boty štěrkem. Nakonec si však sebeukájení obhájil slovy, že v Bibli se o manipulaci s Johnsonem nic nepíše.

Kámoš prince Harryho a Meghan

Není žádným tajemstvím, že má dobré vztahy s britskou královskou rodinou. Dokonce byl s manželkou Amal pozván na svatbu prince Harryho a Meghan Markle. Je zajímavé, že malý princ Archie slaví narozeniny ve stejný den jako on. Dokonce se spekulovalo, že mu půjde za kmotra, ale George prohlásil něco v tom smyslu, že na to nemá koule. Už péče o vlastní děti mu dává zabrat. Třeba na přebalování nemá vůbec pěkné vzpomínky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princ William a Kate Middleton v seriálu Koruna jako by těm skutečným z oka vypadli. Šesté řady se dočkáme ještě letos

Foto: 20th Century Fox

Prdící a jiné vtípky

Svého času prohlašoval, že má rád prdící vtípky. Dokonce měl v mobilu prdící aplikaci, kterou směle používal na roztodivné žertíky a také si pořídil prdící polštářky na dálkové ovládání. Jelikož je o něm známo, že si s oblibou tropí legraci ze svých přátel a kolegů, je jasné, na co tyhle věcičky používal. Na auto Brada Pitta jednou nalepil nálepky „malý penis ve voze“ a „Jsem gay a chodím volit“. Roseanne Barr prý zas měla příležitost vidět fotku jeho penisu zkrášleného brýlemi. Herec je prostě šprýmař k pohledání!

Zapřisáhlý starý mládenec?

Když mu nevyšlo první manželství s herečkou Talií Balsam, prohlásil, že už se nikdy neožení a skončí jako bezdětný starý mládenec. Celé roky se mu to dařilo plnit. Randil s těmi nejzajímavějšími a nejkrásnějšími ženami, ale žádné se ho nepodařilo dostat k oltáři. Mezi jeho přítelkyně patřily například modelka Lisa Snowdon, italská herečka Elisabetta Canalis, půvabná Francouzska Céline Balitran, Bridget Jones neboli Renée Zellweger či profesionální wrestlerka Stacy Keibler. Jenže tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne! Nakonec podlehl šarmu a inteligenci krásné Amal Alamuddin a do chomoutu strčil hlavu dobrovolně.

Zdroje: cinemablend, Town&Country, Express, People, nine, news, wikipedie, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Jitka Weatherly

    Děkuji za tolik zajímavostí! Kdo by to do něj řekl....

    1. Marta Kratochvílová

      Viďte. My jsme se v redakci dost pobavili. :D