Vítejte v éře Millie Bobby Brown: V 19 letech stihla napsat knihu, vydělat miliony a zasnoubit se se synem hudební legendy

Tereza Pulgretová
Foto: Charley Gallay/Netflix)

Hvězda seriálového hitu Stranger Things Millie Bobby Brown je v poslední době jedno překvapení za druhým. Nejenže devatenáctiletá herečka oznámila zásnuby s Jakem Bongiovim, synem Jona Bon Joviho, do světa také pustila svoji další módní i kosmetickou kolekci. Fanoušci si navíc brzy od mladé milionářky koupí i její oblíbenou kávu.

Jestli o někom lze prohlásit, že svoje fanoušky udržuje stále v napětí, je to určitě herečka Millie Bobby Brown. Umělkyně, jež se proslavila zejména rolí Eleven v milovaných Stranger Things, skutečně chvíli neposedí. Po úspěšné 4. sérii mysteriózního seriálu se loni v listopadu objevila ve druhém snímku o Enole Holmes.

Kromě pracovní sféry se ale talentované tvůrkyni daří i v osobním životě. V pouhých devatenácti letech ji o ruku požádal pouze o rok starší Jake Bongiovi. Aspirující herec, jenž je synem frontmana rockové kapely Bon Jovi, herečce na ruku navlékl diamantový prsten, jehož cena se odhaduje na 120 tisíc liber.

Pár dlouhodobější spekulace o zasnoubení potvrdil na svých instagramových účtech. Na romantických fotkách z pláže se oba usmívají a dojatá Millie pod příspěvek napsala úryvek z písně Lover od zpěvačky Taylor Swift: „I’ve loved you three summers now, honey, I want ’em all.“

Pod fotku vyjádřilo svoje gratulace hned několik kolegů z hollywoodské branže včetně představitele Vecny Jamieho Bower Campbella nebo Paris Hilton.

Úspěch za úspěchem

Protože se Brown kromě herectví věnuje také móde a beauty odvětví, minulý rok na podzim navázala spolupráci s e-shopem About You, kde pod svoji značkou kosmetiky „florence by mills“ vytvořila kolekci oblečení podzim/zima 2022.

„Kreativní vize některých módních domů je záměrně zestaršovat. Bylo pro mne výzvou zůstat sama sebou, hlavně co se věku a estetiky týče — na úkor očekávání,” uvedla v rozhovoru pro Vogue Czechoslovakia. O kritice kvůli věku herečka už za svoji kariéru něco ví. I v souvislosti se zásnubami v brzkém věku se spustila plamenná diskuze, která zvedla nejedno obočí.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Millie Bobby Brown se zhroutila při natáčení Stranger Things. Zachránil ji seriálový kolega

Herečka, podnikatelka a spisovatelka

Brown se ovšem nepřejících komentářů nebojí a ve své velice úspěšné krasojízdě světem slavných pokračuje hrdě dál. Jen pár dní po oficiálním oznámení vdavků na sociálních sítích nalákala sledující na svůj nejnovější projekt. Pod značkou florence by mills nyní bude prodávat i svoji milovanou kávu, bez které by prý nepřežila jediné ráno.

MOHLOV BY VÁS ZAJÍMAT: Stranger Things chystá rozšíření. Svět Upside Down bude nahánět hrůzu na dalším světadíle

Kromě svatby, natáčení poslední řady Stranger Things a práce na dalších kolekcích make upu a oblečení, chystá mladá milionářka ještě jednu další velkou věc. Na konci léta si na list svých profesí přidá i titul spisovatelka, protože pod jejím jménem vyjde první román s názvem Nineteen Steps.

K napsání historické knihy Brown inspiroval příběh její babičky, která přežila katastrofu v londýnském metru v průběhu druhé světové války. „Vyrůstala jsem na vyprávění příběhů babičky Ruth o životě za války. Jsem poctěná, že její vzpomínky můžu tímto způsobem udržet naživu,“ prozradila pro The Hollywood Reporter o díle, které má vyjít 12. září 2023.

Zdroje: Vogue CS, Instagram, Daily Mail, The Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.